Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Rugaciune pentru eliberare de practici oculte

Daca ati fost implicat in anumite activitati oculte pe care le constientizati ca nu sunt dupa voia lui Dumnezeu, mai jos este un model de rugaciune de eliberare. De asemenea, va indemnam sa cautati un preot sau pastor din biserica din localitatea in care va gasiti care sa se roage pentru dvs.

Tată, mărturisesc că, prin implicarea în următoarele practici oculte, am păcătuit împotriva Ta si împotriva Cuvântului Tău (rostiti cu voce tare toate implicările de care vă aduceti aminte). Recunosc că toate aceste practici înseamnă o închinare la Satana ti acum aleg să-L pun pe Isus pe tronul vietii mele. Te rog, Doamne, să mă ierti pentru orice activitate ocultă în care, cu sau fără voie, am fost implicat.

Satana, renunt la tine si la toate lucrările tale din viata mea. Printr-un act al vointei mele ti prin puterea pe care mi-o dă Isus Hristos din Nazaret, închid usile vietii mele la toate punctele de intrare demonică pe care le-ai câstigat prin păcatele mele din trecut. Îti declar, în Numele lui Isus, care te-a înfrânt la Calvar, că nu mai ai niciun drept să mă tulburi în lucrurile pe care le-am mărturisit – de care m-am pocăit acum si de care am fost iertat si curătit, prin sângele Domnului Isus Hristos.

Aduc la cruce orice blestem ca să fie făcut fără putere în jertfa Domnului  Isus Hristos. Desfac toate legăturile spirituale existente la nivelul duhul, sufletului si trupului între mine si orice religie falsă care stă în spatele medicinei alternative la care am apelat pentru vindecare sau diagnosticare. Leg orice influentă demonică din aceste religii false si le poruncesc să plece de la mine, în Numele lui Isus Hristos. În rănile Lui cer vindecare si restaurare în toate domeniile vietii mele.

Doamne, îmi încredintez întreaga fiintă – duh, suflet si trup – în mâinile Tale. Te rog să mă umpli cu Duhul Sfânt, pentru ca să fiu pe deplin al Tău. În Numele lui Isus. Amin.

Daca doresti sa ne rugam si noi pentru tine, scrie-ne.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!