Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

crestinul si tehnologia crestinul si stiinta

crestinul si relatiile 640Creștinul și relațiile - Dumnezeu a fost primul care a afirmat că „nu este bine ca omul să fie singur”. Am fost creați pentru a fi parte dintr-o comunitate, fie ea o comunitate nucleară – familia, fie o comunitate mai largă de prieteni și cunoscuți. Comuniunea cu alte persoane este un fenomen extraordinar de complex, și poate aduce atât momente extraordinare, cât și răni profunde. În această secțiune, ne propunem să abordăm diverse aspecte ale relațiilor inter-umane, fie soț-soție, fie părinte-copil, fie între prieteni sau cunoscuți, sperând că vă vor motiva să arătați practic dragostea față de cei din jur, dragoste pe care și voi ați primit-o când ați fost acceptați în comuniune cu Dumnezeu prin nașterea din nou.

Ben Oni Ardelean - Familia traditionala si comunitatea LGBT

Invitat: Ben Oni Ardelean, senator al Romaniei

Extras din emisiunea Realitati si perspective 20 - Familia traditionala si comunitatea LGBT difuzata la 13 august 2016 pe canalul Alfa Omega TV.

Urmăriți toată emisiunea aici: http://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual/5913-realitati-si-perspective-20-familia-traditionala-si-comunitatea-lgbt#axzz4sMqgRQkI