Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

crestinul si tehnologia crestinul si stiinta

crestinul si dimensiunea sociala 640Creștinul si dimensiunea socială - Principiile Împărăției lui Dumnezeu se regăsesc în dese ocazii în Scriptură, Dumnezeu anunțând repetat că este interesat nu doar de mântuirea indivizilor, ci și de restaurarea comunității per ansamblu, de dimensiunea socială și economică, de integritate. Domnul ne cere să fim drepți, să iubim mila, să nu fim aroganți și dominatori (Mica 6) să avem grijă de văduve și orfani (Iacov 1), să practicăm filantropia și să rupem jugul oricărei nedreptăți sau asupriri, mai ales față de angajații noștri (Isaia 58) să nu facem rău sau să bârfim, să nu umblăm cu mită, camătă sau speculă (Psalmul 15), ci să ne iubim aproapele ca pe noi înșine (Matei 22). Și toate acestea ca rezultate practice ale unei vieți neprihănite trăite cu Dumnezeu și motivate de dragostea Sa, nu pentru a contoriza fapte bune care să ne gâdile mândria. Sunt multe nevoi azi în România, iar în această secțiune, vă prezentăm ce fac unii creștini pentru a fi o lumină în mijlocul întunericului, a fi mâna lui Dumnezeu întinsă celor defavorizați.

Dincolo de bariere 10.5 - Angelika Wenger

Angelika Wenger este o femeie a lui Dumnezeu care a trecut peste multe obstacole pentru a-și împlini chemarea. Ea s-a născut și a crescut în Germania. Angelika a auzit despre România pentru prima dată prin intermediul unei scrisori. Scrisoarea a primit-o în timpul liceului de la o tânără de vârsta ei. Au început astfel să corespondeze și a venit să o viziteze la puțin timp după ce a împlinit vârsta de 18 ani. Această experiență a aprins un foc adânc în inima ei.

O perioadă a continuat să slujească românilor cu tot ce a avut la îndemână. În acea vreme lucra într-o librărie creștină din țara sa natală. Ulterior, ea a făcut o vizită în România. Deși era încă foarte tânără, a fost prinsă cu biblii la vamă și închisă pentru o vreme. Cu toate că cea experință a fost dură, dragostea ei pentru România a rămas neschimbată.

A trecut printr-o serie de dezamăgiri dar Dumnezeu nu a lăsat-o să renunțe la focul care ardea în inima ei pentru acestă națiune. Călătoria slujirii ei a continuat mutându-se pe meleagurile mioritice. Aici, a pus bazele Asociației Viața în Isus Hristos din Vâlcele Bune, iar viața ei s-a transformat de atunci într-o aventură continuă.

În prezent, Angelika Wenger își dă toată silința să trăiască o viață autentică pentru Hristos. În permanență, ea încearcă să mențină un echilibru sănătos atât în viața de familie cât și în activitatea de misiune.