Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Imputernicit de puterea lui Dumnezeu

Scriptura oferă exemple nenumărate despre modul în care prezența Domnului împuternicește poporul Său ca să trăiască pentru El. Luați-l ca exemplu pe Moise.  El era convins că, fără prezența lui Dumnezeu în viața sa, era inutil pentru el să încerce orice. Când a vorbit față în față cu Domnul, a spus cu îndrăzneală: „Dacă nu mergi Tu însuți cu noi, nu ne lăsa să plecăm de aici!” (Exodul 33:15). El spunea: „Doamne, dacă nu ești cu noi, nu vom reuși nimic. Nu vom face niciun singur pas fără asigurarea prezenței Tale”.

Citeste mai departe

Devotional - Stralucind lumina in incercarile noastre

„Strigați de bucurie către Domnul, toți locuitorii pământului!” (Psalmul 100:1)

„Dar cei neprihăniți se bucură, saltă de bucurie înaintea lui Dumnezeu și nu mai pot de veselie” (Psalmul 68:3).

„Atunci toți cei ce se încred în Tine se vor bucura, se vor înveseli totdeauna, căci Tu îi vei ocroti. Tu vei fi bucuria celor ce iubesc Numele Tău.” (Psalmul 5:11)

Citeste mai departe

Devotional - O inima capabila de necredinta

Când copiii lui Israel au fost izbăviți din Egipt și au trecut Marea Roșie, credința lor era la un nivel înalt. Ei au cântat, au dansat și au strigat laudele lui Dumnezeu, pentru că I-au văzut brațul puternic cu care i-a eliberat. „Domnul este tăria mea şi temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu: pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu: pe El Îl voi preamări… Dreapta Ta, Doamne, şi-a făcut vestită tăria; mâna Ta cea dreaptă, Doamne, i-a zdrobit pe vrăjmaşi… Şi Domnul va împărăţi în veac şi în veci de veci.“ (Exodul 15: 2, 6, 18)

Citeste mai departe

Devotional - Clipele celor mai profunde slabiciuni

„Mulțumesc Dumnezeului meu pentru toată aducerea aminte pe care o păstrez despre voi. În toate rugăciunile mele mă rog pentru voi toţi, cu bucurie, pentru partea pe care o luaţi la Evanghelie, din cea dintâi zi până acum. Sunt încredinţat că Acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos. Este drept să gândesc astfel despre voi toţi, fiindcă vă port în inima mea, întrucât, atât în lanţurile mele, cât şi în apărarea şi întărirea Evangheliei, voi sunteţi toţi părtaşi aceluiaşi har. 

Citeste mai departe

Devotional - Va aflati intr-o crestere spirituala?

Dumnezeu nu este atât de interesat de ceea ce "facem" noi pentru El, cât în a aduce rod spiritual. Numai prin Duhul Său, care lucrează în noi, se poate forma caracterul evlavios pe care El îl dorește. Luați aminte la rugăciunea lui Pavel față de credincioșii din Colose: „să vă purtaţi într-un chip vrednic de Domnul, ca să-I fiţi plăcuţi în orice lucru, aducând roade în tot felul de fapte bune şi crescând în cunoştinţa lui Dumnezeu“ (Coloseni 1:10).

Citeste mai departe

Devotional - Luptand cu sentimente nedorite

Sentimentele voastre cu siguranță nu vă afectează mântuirea sau relația cu Domnul. Ele pot încerca totuși să vă înșele sau să vă fure pace și bucuria în Hristos; ele vă pot chiar necăji sau acuza. Dar este timpul să recunoașteți că unele sentimente tulburătoare sunt mesaje ale inamicului, destinate să vă ducă într-o stare de disperare și de teamă.

Citeste mai departe

Devotional - Se merita totul pentru premiu

„Să alergăm cu stăruință în alergarea care ne stă înainte” (Evrei 12:1b). Cuvântul "alergare" sugerează concurența. Poporul lui Dumnezeu se aseamănă cu alergătorii dintr-o cursă lungă, care concurează pentru un premiu - premiul fiind o revelație glorioasă a cunoașterii lui Isus Hristos.

Citeste mai departe

Devotional - Dumnezeu a ingaduit o zguduire

Ai experimentat vreodată un timp în viața ta când nu ai mai simțit foame pentru lucrurile lui Dumnezeu? Acea pasiune înviorătoare, acel zel ca să-L cunoști? Totul în viața ta a fost atât de confortabil, iar gândurile tale au fost ocupate cu lucruri pământești. Dacă acest lucru este valabil pentru tine, este timpul să privești prin lentila lui Dumnezeu din veșnicie și să cuprinzi o imagine mai mare decât tine.

Citeste mai departe

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.