Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

galerie home devotional

Mana profetica de azi - Roaga-te pentru nevoile tale!

De câte ori ți s-a întâmplat să te rogi pentru ceva și să nu primești răspuns? Cuvântul lui Dumnezeu spune că „cereți și nu căpătați pentru că cereți rău” (Iacov 4.3). Ai nevoie de înțelepciune ca să ceri lucrul bun. Asta înseamnă că ai nevoie să cunoști gândurile lui Dumnezeu cu privire la orice situație, pentru ca astfel să te rogi în mod eficace. Poate strigi la Dumnezeu pentru vindecare, când tu de fapt ai nevoie de o minune. Poate te rogi că nu ai suficienți bani, când tu de fapt ar trebui să dai acolo unde este nevoie. Se poate, chiar, ca tu însuți să fi cauzat problema, și aceasta fără să îți dai seama.

Isus ne arată în Luca 11.49: „De aceea Înţelepciunea lui Dumnezeu a zis...” și apoi începe să citeze Cuvântul lui Dumnezeu. El numește Cuvântul lui Dumnezeu ca fiind înțelepciunea lui Dumnezeu. Înțelepciunea lui Dumnezeu este Cuvântul Său. Roagă-te prin Duhul. Lasă-L pe Duhul lui Dumnezeu să înceapă procesul înlăuntrul inimii tale, în timp ce te rogi și te închini în duhul tău. Vei începe, la un moment dat, să vezi lucrurile într-o perspectivă nouă. Vei avea o interpretare nouă a problemei cu care te confrunți.

Verset biblic: „Dacă vreunuia dintre voi îi lipseşte înţelepciunea, s-o ceară de la Dumnezeu, care dă tuturor cu mână largă şi fără mustrare, şi ea îi va fi dată” (Iacov 1:5); „ Iată începutul înţelepciunii: dobândeşte înţelepciunea, şi cu tot ce ai, dobândeşte priceperea” (Proverbe 4:7).

© Ruach Ministries

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!