Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

galerie home devotional

Mana profetica - Perfectiune si performanta!

Trăim într-o lume, care înaintează într-un ritm accelerat spre perfecțiune și performanță. Acestea sunt standardele după care este judecată cel mai adesea vrednicia noastră. În dimineața aceasta, duhul meu a fost pătruns de cuvântul „validare”. Validare: recunoașterea sau confirmarea potrivit căreia o persoană, sentimentele ei sau opiniile ei sunt valide sau valoroase. Când ai fost ultima dată încurajat, afirmat pentru ceea ce ești ca persoană și nu pentru funcția pe care o deții în societate? Recunoscut și validat pur și simplu pentru cine ești tu?

Tatăl ceresc dorește ca tu să auzi aceste cuvinte astăzi. Ele vin direct din inima Lui. Sunt cuvinte ale unei iubiri necondiționate. Fie ca ele să își găsească locul în inima și sufletul tău. Dragostea Lui pentru tine este fără sfârșit și fără margini. Dragostea Lui depășește granițele propriului tău sentiment de respect de sine și ale valorii tale. Ești precios și iubit de Domnul. Dragostea Lui nu piere niciodată, nu renunță niciodată, nu se epuizează niciodată și nu se sfârșește la sfârșitul călătoriei vieții tale. Îl aud pe Domnul spunându-ți astăzi: „Acesta/aceasta este fiul meu/fiica mea preaiubit/preaiubită în care Îmi găsesc plăcerea. Preaiubitul/preaiubita Meu/Mea, fii astăzi plin/plină de pace, acum când pășești într-o nouă zi și un nou sezon al vieții tale!” Dumnezeu ne-a validat în momentul în care ne-a adoptat în familia Sa și ne-a declarat, în mod legal, copiii Săi. El ne-a legalizat, aprobat și desăvârșit în El.

Verset biblic: „Acum, aşa vorbeşte Domnul care te-a făcut, Iacove, şi Cel ce te-a întocmit, Israele! "Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem pe nume: eşti al Meu” (Isaia 43:1); „Aşa vorbeşte Domnul, care te-a făcut şi întocmit, şi care de la naşterea ta este sprijinul tău: "Nu te teme de nimic, robul Meu Iacov, Israelul Meu pe care l-am ales” (Isaia 44:2); „Astfel, dar, ca nişte aleşi ai lui Dumnezeu, sfinţi şi preaiubiţi, îmbrăcaţi-vă cu o inimă plină de îndurare, cu bunătate, cu smerenie, cu blândeţe, cu îndelungă răbdare” (Coloseni 3:12); „ca să răscumpere pe cei ce erau sub Lege, pentru ca să căpătăm înfierea” (Galateni 4:5).

© Ruach Ministries

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!