Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

galerie home devotional

Mana profetica - Slava lui Dumnezeu...

Pretutindeni în jurul nostru putem observa semnele vremurilor în care trăim. Acum este vremea curgerii slavei lui Dumnezeu. O putem percepe atât în domeniul natural, cât și în cel spiritual, iar curgerea ei este tot mai rapidă. Se împlinesc profeții. Suntem martori la evenimente pe care vechii profeți tânjeau să le vadă. Trebuie să ne ridicăm antenele spirituale. Trebuie să ne trezim și să stăm în așteptarea slavei lui Dumnezeu! Versetul din 1 Cronici ne spune că măreția și strălucirea sunt înaintea feței Lui. Măreția lumii acesteia poate însemna splendoare, dar ea este legată de mândrie și fală. Ea nu are nimic de-a face cu slava lui Dumnezeu.

Cuvântul în ebraică pentru „slavă” poate fi tradus prin „dorință, onoare, frumusețe, măreție, puritate, curăție, prețiozitate, raritate, greutate”. Prin urmare, atunci când afirmi că Dumnezeu este glorios, tu de fapt spui că Dumnezeu este o persoană cu greutate – plin de tot ce este bun - în ce privește prosperitatea, vindecarea, eliberarea, mântuirea. Dacă ai nevoie să fii salvat, Dumnezeu are autoritatea, greutatea suficientă ca să te salveze. Atunci când umbli în Slavă, tu umbli, în mod literal, în Dumnezeu Însuși!Puterea slavei Lui va străpunge tot mai mult domeniul natural și vei vedea manifestări fizice ale prezenței lui Dumnezeu. Rămâi poziționat prin credință în harul Său, așteptând slava lui Dumnezeu.

Verset biblic: 1 Cronici 16:27 - „Măreţia şi strălucirea sunt înaintea feţei Lui, tăria şi bucuria sunt în Locaşul Lui.”

© Ruach Ministries

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!