Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

galerie home devotional

Mana profetica - Esti sub blestem?

Analizând versetul de mai jos, vedem că Isus S-a ocupat de toate formele prin care operează blestemele. În timpul domniei lui Isus de o mie de ani, vom fi martori la înlăturarea totală a tuturor formelor de blestem. Însușindu-ne lucrarea desăvârșită a lui Isus de la Cruce, vom fi eliberați de orice efect al blestemului. Atunci când recunoaștem blestemul și efectele acestuia, vom fi în stare să intrăm în acțiune... Efectele unui blestem se manifestă în felul următor:

1. Concepția negativă ia locul celei pozitive și credinței plină de speranță; o anticipare a răului – Deuteronom 28:66.

2. Nu există niciu fel de viziune cu privire la viață – niciun sens al destinului – Deuteronom 29:29.

3. Copiii sunt luați captivi – Deuteronom 28:41.

4. Ruperea căsniciilor și a căminelor – Deuteronom 28:30.

5. O continuă lipsă a prosperității – deuteronom 28:38.

Atunci când începem să ne mărturisim, să ne pocăim și să revocăm drepturile blestemelor, vom vedea cum rugăciunile primesc răspuns și cerurile se deschid. Pământul începe să se înmoaie sub influența atingerii cerului. Este eliberată favoarea lui Dumnezeu și noi vom începe să trăim sub „un cer deschis”. Binecuvântările Domnului să vină peste tine pe măsură ce lași ca Duhul Sfânt să te influențeze și să te conducă spre eliberare și împlinirea destinului.

Verset biblic: Galateni 3:13 - „Hristos ne-a răscumpărat din blestemul Legii, făcându-Se blestem pentru noi - fiindcă este scris: "Blestemat e oricine este atârnat pe lemn"

© Ruach Ministries

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!