Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

2016 MP Vara 6

Mana profetica - Zideste un altar la locul tau de munca

Am văzut într-o vedenie pe cineva care își tot schimbă locul de muncă. Instabilitatea de la locul de muncă și faptul că lucrurile par să nu se îndrepte în nicio direcție, o determină pe această persoană să demisioneze și să caute loc de muncă în altă parte. Domnul îți spune că dorește să te statornicești la locul de muncă și poziția ta să fie clădită pe o temelie stabilă, de unde nimeni nu te va mai putea determina să pleci, fără ca El să permită acest lucru. La fel cum Domnul i-a spui lui Iacov să zidească un altar, tot așa te îndeamnă și pe tine să creezi un altar invizibil la locul tău de muncă, un altar ridicat prin rugăciunile tale.

Dedică-ți Domnului biroul și întreg spațiul de lucru și adu ca jertfă rugăciunile tale. Rugăciunile tale vor zidi un altar sfânt în biroul tău și vor demola toate altarele invizibile păgâne care au fost ridicate acolo, înainte ca tu să fi fost pus în această poziție. Domnul dorește să te promoveze la locul tău de muncă la un nivel mai înalt de responsabilitate și autoritate. Tu, doar, încrede-te în El și ascultă-L.

Verset biblic: „Iacov a zis casei lui şi tuturor celor ce erau cu el: "’Scoateţi dumnezeii străini care sunt în mijlocul vostru, curăţaţi-vă şi schimbaţi-vă hainele, ca să ne sculăm şi să ne suim la Betel; căci acolo voi ridica un altar Dumnezeului care m-a ascultat în ziua necazului meu şi care a fost cu mine în călătoria pe care am făcut-o.’"

© Ruach Ministries

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!