Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

2016 MP Vara 6

Mana profetica - Prietenii/colegii tai...

Mesajul acesta este pentru cei care se luptă cu împotriviri din partea semenilor lor, gelozie, respingere... Mulți dintre voi vă simțiți de parcă Dumnezeu nu vă ascultă rugăciunile. Iov este un astfel de exemplu, unul care a trecut prin multe încercări: și-a pierdut familia, și-a pierdut toate posesiunile materiale, a fost testat prin suferință și lista încercărilor poate continua. Există însă un aspect din viața lui Iov care a adus o schimbare profundă în viața lui. Care a fost acesta? Iov s-a rugat pentru prietenii lui...

Exemplul acesta al lui Iov nu este cel mai motivațional pentru biserica din zilele noastre, deoarece este contrar firii noastre. Tot ce a fost semănat în duhul aduce întotdeauna schimbări în natural, și acest lucru se întâmplă adesea în urma unui sacrificiu. Iar acest sacrificiu constă în a trece de prejudiciile tale, invidie sau orice formă de respingere și a te ruga pentru vrăjmașii tăi sau pentru aceia pe care îi percepi ca fiind mai binecuvântați decât tine. Lucrul acesta va clădi în tine un caracter mai puternic și va atrage asupra ta binecuvântările lui Dumnezeu. Dedică-ți această săptămână rugăciunii pentru prietenii și dușmanii tăi și mărturisește mai apoi modul în care Dumnezeu restaurează lucrurile în viața ta!

Verset biblic: Iov 42:10 - „Domnul a adus pe Iov iarasi in starea lui de la inceput, dupa ce s-a rugat Iov pentru prietenii sai. Si Domnul i-a dat inapoi indoit decat tot ce avusese.”

© Ruach Ministries

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!