Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

2016 MP Vara 6

Mana profetica - Investeste in relatii si parteneriate care te duc pe drumul succesului!

Câtă valoare pui pe relațiile tale cu alții? Versetele de mai jos vorbesc despre parteneriate bune, după voia lui Dumnezeu. Vorbesc despre parteneriatul dintre soț și soție, în afaceri, în cadrul grupurilor de părtășie, în cadrul legăturilor de familie sau altor rețele și conexiuni pe care le facem în fiecare zi. Cuvântul din 2 Corinteni 6:14 spune să nu ne înjugăm la un jug nepotrivit. Lucrul acesta este socotit periculos. Poate duce la o posibilă cădere sau pierdere. Cred că Domnul dorește să-i avertizeze pe cei care doresc să intre într-un anumit parteneriat sau într-o anumită relație, să verifice dacă cei cu care se asociază au aceleași valori divine și morale, singurele care vor rezista în fața testului timpului. Dorința Tatălui Ceresc este de a binecuvânta toate relațiile tale.

El dorește să-ți dea tot ce e mai bun și să ai succes în orice lucru pe care-l întreprinzi. Orice decizie pe care o iei în această direcție, trebuie abordată mai întâi în rugăciune. Atunci când te pregătești pentru un nou pas pe care trebuie să-l faci în viitor, ai grijă să nu-ți compromiți standardele morale și valorile divine.

Verset biblic: Proverbe 16:1 - „ Planurile pe care le face inima atârnă de om, dar răspunsul pe care-l dă gura vine de la Domnul.”

© Ruach Ministries

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!