Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

2016 MP Vara 6

Mana profetica - Eliberat de sub lanturi...

Îl văd pe Domnul dorind să aducă eliberare și să ridice lanțurile care i-au ținut legați și captivi pe cei care sunt pasionați în a-L urma pe Hristos. Am auzit astăzi refrenul unei cântări care suna astfel: „Hristos ne-a eliberat și ne-a oferit libertatea. Nu mai suntem sub jugul sclaviei! Ne bucurăm de biruința Lui! Inimile noastre răspund iubirii Sale! Isus, sărbătorim victoria Ta, Isus, ne desfătăm în iubirea Ta! Isus, ne bucurăm!Tu ne-ai eliberat. Isus, dragostea Ta ne-a dăruit viața!” Este timpul să-I mulțumești Domnului, să-L lauzi, să I te închini și să celebrezi victoria în Numele Lui, chiar dacă te afli încă într-un fel de captivitate. Pavel și Sila au ales să cânte și să se închine atunci când se aflau în temniță. Dumnezeu Tatăl i-a eliberat din locul captivității.

El zdrobește lanțurile robiei, legăturile religiozității, oprimării spirituale și deschide drumul eliberării, libertății și răscumpărării atât pentru temnicer, cât și pentru cel întemnițat. Ești chemat să ieși din temniță și să-L lauzi pe Dumnezeu! Tu nu ești o victimă a circumstanțelor în care te afli. Aștepătrile tale trebuie să fie mai mari! Privește spre libertate! Dacă Fiul te va face liber, vei fi cu adevărat liber!

Verset biblic: „Rămâneţi, dar, tari şi nu vă plecaţi iarăşi sub jugul robiei” (Galateni 5:1); „Căci harul lui Dumnezeu, care aduce mântuire pentru toţi oamenii, a fost arătat” (Tit 2:11).

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!