Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

2016 MP Vara 6

Mana profetica - Astazi vei fi promovat! Cum se va intampla asta?

Puterea celui neprihănit va fi întotdeauna înălțată. Dumnezeu este expert în promovare, extindere și favoare. Scriptura ne spune clar că stilul de viață al celui neprihănit, un stil de viață fără compromisuri, va fi întotdeauna binecuvântat. De ce este Dumnezeu atât de specific cu privire la condițiile promovării? De fiecare dată când tu sau eu păcătuim, noi ne expunem viața vrăjmașului oferindu-i o oportunitate legală de a ne degrada și de izbuti în planurile lui împotriva noastră. În astfel de condiții mâinile lui Dumnezeu sunt legate, întrucât El ne-a dat voință liberă, șansa de a alege.

Putem așadar alege fie viața și promovarea, fie compromisul și păcatul care ne degradează. Degradarea nu aduce niciodată beneficii, ci mai degrabă o viață în care abundă frica, neliniștea, mânia, imoralitatea. Promovarea lui Dumnezeu aduce viață, pace, bucurie, un teritoriu financiar lărgit, o căsnicie binecuvântată și lista poate continua.

Verset biblic: Psalmul 75:10 - „Si voi dobori toate puterile celor rai: puterile celui neprihanit insa se vor inalta.”

© Ruach Ministries

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!