Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

2016 MP Vara 6

Mana profetica - Iertare, greseala si eliberare...

Cuvântul în limba greacă pentru iertare este aphesis, care înseamnă trecere cu vederea, anularea unei obligații, pedepse sau vinovății. Iertarea este o persoană, și numele acestei persoane este Isus. El a venit în lume să anuleze plata greșelilor noastre. În viață, o ofensă neiertată e ca o datorie neplătită, o datorie psihologică, emoțională sau chiar spirituală creată între două persoane. Iertarea este, prin urmare, o legătură care încătușează două persoane. Niciunul nu este liber. Atunci când iertăm, noi nu doar trecem cu vederea datoria celuilalt, ci ne și încredem în Dumnezeu că El se va ocupa de ofensator la vremea Lui și cum dorește El. El ne asigură de următorul lucru: „Răzbunarea este a Mea. Eu răsplătesc.”

Apostolul Pavel spune: „’Ferice’, zice el, ‘de aceia ale căror fărădelegi sunt iertate şi ale căror păcate sunt acoperite!’” Isus a plătit în locul nostru. Trupul Său a fost biciuit cu lovituri care noi meritam să le primim. Toate pietrele strânse de alții pentru a le arunca asupra noastră și toate pietrele pe care noi le-am adunat să aruncăm cu ele în alții, au lovit deja trupul lui Hristos. Acesta este motivul pentru care El ne cere să aducem azi aceste pietre înaintea Lui. Pe măsură ce înveți să ierți, vei începe să gândești și să acționezi ca Dumnezeu, reprezentându-L prin purtarea ta aici pe pământ.

Verset biblic: Marcu 11:25 - „Şi, când staţi în picioare de vă rugaţi, să iertaţi orice aveţi împotriva cuiva, pentru ca şi Tatăl vostru care este în ceruri să vă ierte greşelile voastre. ”

© Ruach Ministries

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!