Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

galerie home devotional

Mana profetica - Gusta si vezi ce bun e Domnul!

Ești chemat în această vreme să îmbini credința cu promisiunile lui Dumnezeu. Văd pe mulți care sunt atât de aproape de împlinirea a ceea ce au așteptat prin credință de la Domnul. Să nu care cumva să te gândești să renunți chiar acum! Dacă o vei face, vei deveni obiectul de joacă al vrăjmașului. În limba engleză este un acronim P.U.S.H. („apasă”, „accelerează”, „împinge”) care vine de la „Pray Until Something Happens” („roagă-te până când se întâmplă ceva”). La aceasta aș mai adăuga faptul că ești chemat să „perseverezi, să persiști până când ceva se întâmplă”. Perioada aceasta a însemnat testarea credinței tale, iar acum ești chemat să te așezi în locul biruinței asupra vrăjmașului tău.

 

Iacov 1:2-4 (Bucurați-vă în încercări) „Fraţii mei, să priviţi ca o mare bucurie când treceţi prin felurite încercări, ca unii care ştiţi că încercarea credinţei voastre lucrează răbdare.” Dă voie răbdării să-și facă desăvârșită lucrarea , ca să fii desăvârșit și matur și să nu duci lipsă de nimic. Îl aud pe Domnul spunând: „Eu sunt cu tine chiar și în ceasul cel mai greu și nu voi îngădui nimănui să îți facă vreun rău. Eu sunt cu tine și merg alături de tine. Vremurile de criză prin care treci reprezintă pentru Mine oportunitatea divină pentru a-ți descoperi cine SUNT EU. Sunt gata să Mă descopăr chiar și celui necredincios, chiar și celui cu inima împietrită, netăiată împrejur care ți-a stat împotrivă în toată această vreme. Întărește-te în credință și declară: „cel ce e în mine este mai mare decât cel ce este în lume.” Declară în dreptul tău adevărul din Cuvânul Meu și mărturisește: „Pot totul în Hristos care mă întărește.”

Verset biblic: Psalmul 34: 5-7 - „Când îţi întorci privirile spre El, te luminezi de bucurie, şi nu ţi se umple faţa de ruşine. Când strigă un nenorocit, Domnul aude şi-l scapă din toate necazurile lui. Îngerul Domnului tăbărăşte în jurul celor ce se tem de El şi-i scapă din primejdie.” 2 Samuel 5:20 spune: „David a venit la Baal-Peraţim, unde i-a bătut. Apoi a zis: "Domnul a risipit pe vrăjmaşii mei dinaintea mea, ca nişte ape care se rup." De aceea s-a dat locului aceluia numele Baal-Peraţim.

© Ruach Ministries

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!