Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

2016 MP Vara 6

Mana profetica - Maretul har!

Un cuvânt care poate fi asociat la acesta este cuvântul „a se acorda” care înseamnă „a se potrivi” sau „a se îmbina, a se potrivi perfect cu ceva”. Dumnezeu, Creatorul nostru minunat a găsit potrivit să adune toate piesele vieților noastre pentru a le pune împreună într-un mod care să glorifice numele Său și să reprezinte intenția Sa și planul Său divin. Și aceasta într-un moment în care s-ar putea ca ceea ce vedem cu ochii naturali să contrazică acest lucru. Domnul îți cere azi să îți deschizi ochii inimii și să privești prin ochii credinței viitorul acoperit de promisiunile Sale. Credința ta în combinație cu promisiunile Sale va produce o sinergie care va avea ca rezultat evidențe reale ale bunătății și harului Lui în viața ta și vei fi o mărturie puternică a bunătății Sale pe pământul celor vii.

El face toate lucrurile frumoase la vremea Lui. El toarnă puterea și dragostea Sa în vasele sparte ale vieților noastre puse în slujba Lui; parfumul răspândit Îl va determina să-Și întindă înspre tine brațul care nu este prea scurt ca să mântuiască, să vindece și să restaureze.

Verset biblic: Romani 8:28 - „De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.

© Ruach Ministries

x
popup luna proviata mobile