Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

2016 MP Vara 6

Mana profetica - Urca scara in pace si odihna!

Am avut imaginea unor persoane care urcau pe o scară. O altă persoană urca scara în urma lor. Mai aveau doar o treaptă de urcat, dar pentru că erau foarte obosiți și epuizați, se chinuiau să ajungă în vârf. Distanța dintre ultimele două trepte părea atât de mare. Este vorba aici despre cei care au investit atât de mult în ceea ce cred ei că i-a chemat Dumnezeu să facă. Și lucrul acesta a necesitat multă trudă fizică, sufletească și spirituală. Acum, la sfârlit de an, Dumnezeu te cheamă să fii plin de încredere și să te odihnești în El pentru această ultimă treaptă pe care o mai ai de urcat. Persoana care urcă scara în urma ta este Duhul Sfânt.

Amintește-ți că lucrul acesta nu se face nici prin prin putere, nici prin tărie, ci numai prin Duhul Sfânt putem fi capabili să împlinim și să ducem la bun sfârșit scopul nostru final. Duhul Sfânt te protejează, te susține și îți ridică povara. O scară vorbește despre atingerea unui nivel mai ridicat de maturitate spirituală. Pentru unii, aceasta va însemna, de asemenea, o promovare în sfera lor de influență. Am citit astăzi că „scara” desăvârșită este Isus Hristos, care a fost Dumnezeul întrupat pe pământ, venit pentru a salva omenirea. În Ioan 1:51, Isus vorbește despre Sine ca fiind scara: „Adevărat, adevărat vă spun că, de acum încolo, veţi vedea cerul deschis şi pe îngerii lui Dumnezeu suindu-se și coborându-se peste Fiul omului.” În timp ce continui să urci scara cu onestitate și integritate, căutând să-ți împlinești scopul, mă rog să ai o întâlnire divină cu Isus Hristos, Căpetenia și Desăvârșirea credinței tale!

Verset biblic: Isaia 35:3-4: „Întăriţi mâinile slăbănogite şi întăriţi genunchii care se clatină. Spuneţi celor slabi de inimă: ‘Fiţi tari şi nu vă temeţi! Iată Dumnezeul vostru, răzbunarea va veni, răsplătirea lui Dumnezeu; El Însuşi va veni şi vă va mântui’.”

© Ruach Ministries

x
spr adoptie premiera live 2018 03 darurile spirituale footer live