Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

galerie home devotional

Mana profetica - Ia in stapanire!

Satana va continua să-i ispitească pe oameni cât va mai putea încă să facă acest lucru. Când îți cunoști identitatea în Hristos și ești gata să-l scoți pe șarpe afară din Edenul tău, Satana nu te va putea învinge. Pavel spunea în esență că nu va îngădui nimic să stăpânească peste el, ce nu-l zidește în Hristos. Singura autoritate pe care diavolul o poate manifesta asupra ta este cea care i-o permiți tu! În Hristos, fiecare credincios are puterea să lege ce trebuie supus și să dezlege ce trebuie eliberat din ceruri pe pământ. Totuși, noi trebuie să rămânem atât sub autoritatea Tatălui Ceresc, trăind în ascultare de El după exemplul Domnului Isus, cât și sub a celor care au fost delegați să fie autoritate peste noi aici pe pământ. Planul diavolului a fost acela de a stăpâni peste Edenul lui Adam și să nu-i dea voie să se extindă. Același lucru încearcă să facă și cu noi azi!

 

Verset biblic: Matei 28:18 - „Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei şi le-a zis: `Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ. uceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului` Amin.

© Ruach Ministries

x

Proiectul Creștinul și societatea

Rolul nostru ca și creștini în societate este de a fi sare și lumină în toate domeniile de activitate, prin integritate, competență și compasiune pentru cei din jur și prin manifestarea puterii lui Dumnezeu. Prin proiectul Creștinul și societatea, promovăm aplicarea principiilor creștine în toate domeniile vieții: profesia, Biserica, dimensiunea socială, educația, tehnologia, banii, statul și relațiile cu cei din jur. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!