Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

2016 MP Vara 6

Mana profetica - Ramai tare si neclintit in Domnul!

Anul, care se încheie, a fost pentru mulți un an lung și provocator. Vorbesc aici despre cei ce sunt frânți și obosiți după un an în care au fost întinși la capacitate maximă în angajarea și interacțiunea lor cu alții. Obișnuim să spunem: „Încep să-mi pierd răbdarea!” sau „Îmi pui răbdarea la încercare!” Văd cum diavolul te întărâtă și te împinge să cazi în ispită. El încearcă să deturneze toate eforturile tale pentru a te împiedica să înaintezi. Domnul te cheamă să aștepți cu răbdare străpungerea. Nu lăsa circumstanțele sau oamenii din jur să te tulbure și să te facă mai apoi să cazi în groapa frustrării și nerăbdării. Vrăjmașul s-ar bucura să te vadă căzut acolo! Nu-i da satisfacție! Ești atât de aproape de a experimenta străpungerea pentru care te-ai rugat și pe care ai așteptat-o atâta timp.

Răbdarea ta este gata să fie răsplătită foarte curând. Ava Tatăl Își arată în permanență, zi de zi, îndurarea și harul față de fiecare dintre noi. Pot vedea cum nerăbdarea devine o pricină de poticnire care te împiedică să intri în noul sezon al binecuvântării și favorii pe care Tatăl îl pregătește pentru tine. Merită să aștepți să experimentezi străpungerea deoarece aceasta te va proiecta la un alt nivel spiritual, emoțional și material. Dacă te lupți cu nerăbdarea, meditează la următoarele versete. Roagă-te și cere Domnului harul, tăria și puterea de a rămâne neclintit și răbdător în așteptarea ta cu privire la manifestarea promisiunilor Lui în viața ta. „Dumnezeul răbdării şi al mângâierii să vă facă să aveţi aceleaşi simţăminte unii faţă de alţii, după pilda lui Hristos Isus; pentru ca toţi împreună, cu o inimă şi cu o gură, să slăviţi pe Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos” (Romani 15:5-6).

Verset biblic: 1 Corinteni 15:58 - „De aceea, preaiubiţii mei fraţi, fiţi tari, neclintiţi, sporiţi totdeauna în lucrul Domnului, căci ştiţi că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică.”

© Ruach Ministries

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!