Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

galerie home devotional

Devotional - Bogatia rugaciunii Domnului

Isus spune: „Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi; şi ne iartă nouă greşelile noastre, precum şi noi iertăm greşiţilor noştri; şi nu ne duce în ispită, ci izbăveşte-ne de cel rău. Căci a Ta este Împărăţia şi puterea şi slava în veci. Amin!”(Matei 6: 11-13)

„Şi ne iartă nouă greşelile noastre.” „Iartă-mă pentru că sunt leneș și nu-mi petrec timpul citind şi meditând la Cuvântul Tău. După cum i-a spus Pavel lui Timotei, vreau să fiu un lucrător care n-are de ce să-i fie ruşine  (vezi 2 Timotei 2:15). Cu alte cuvinte, iartă-mă că nu am triumfat în fiecare zi a vieţii mele. Iartă-mă de fiecare dată când nu am cerut pâinea zilnică și, ca rezultat, am ajuns să nu am putere suficientă pentru a Te reprezenta așa cum ar fi trebuit. Iartă-mă pentru că sunt fără puterea necesară de a răspunde la îndemnurile Duhului Sfânt - pentru momentele când mi-ai spus să vorbesc și nu am făcut-o; când m-ai chemat să stau și nu am făcut-o; când mi-ai spus să iubesc și nu puteam.”

„Şi nu ne duce în ispită, ci izbăveşte-ne de cel rău.” „Totuși, nu mă lăsa să fiu atât de descurajat de eșecul meu încât să încep să fiu de acord cu condamnarea diavolului la adresa mea.”

„Căci a Ta este Împărăţia.” „A Ta este singura împărăție care va dura. Într-o zi, toate opiniile, lăudăroşeniile și blestemele oamenilor vor dispărea! Cuvintele Tale sunt singurele cuvinte care sunt veșnice.”

„Și puterea.” „Cuvântul Tău are puterea de a anula autoritatea morții și de a-mi da viață abundentă și veșnică. Cuvântul Tău are puterea de a mă recrea și de a mă duce acolo unde vrei să merg.”

„Și slava.” „Slava inimii care Te cunoaște și cunoaște Cuvântul Tău; slava cunoștinței că al Tău Cuvânt rămâne în noi; gloria de a avea o minte transformată - acea slavă care aparține numai lui Dumnezeu!”

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!