Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

galerie home devotional

Devotional: Dumnezeu are un plan in lucru

Preaiubiţilor, este important să realizați că sunt persoane care vă urmăresc modul de viață și care sunt influențate de comportamentul vostru. Deci, te întreb, cum te comporți? Sunt copiii tăi ancoraţi în Hristos când îţi observă mersul cu Domnul? Sunt creștinii, mai puțin maturi, inspirați să-L cunoască mai bine pe Domnul datorită mărturiei tale? Sunt păcătoşii atraşi de Isus datorită răspunsurilor tale pline de dragoste? Când întâmpinați provocări în mersul vostru zilnic, sunteți înclinaţi să le încredinţaţi Duhului Sfânt? Sau vă plângeți și daţi vina pe Domnul ca mai apoi să deveniți reci față de Tatăl vostru ceresc?

Toate încercările voastre sunt destinate să vă arunce în brațele lui Isus, producând în voi aroma dulce de încredere și credință în Domnul vostru. Avem tendința de a uita toate lucrurile bune pe care le-a făcut Dumnezeu pentru noi, deci este bine să ne reamintim victoriile și intervențiile divine din trecut. Sau putem crede că cea mai recentă provocare este prea severă și să spunem: „Oh, Doamne, de această dată e prea mult pentru mine ca să pot suporta.” Și Dumnezeu răspunde: „Priveşte în urma ta și amintește-ţi de Mine.” Asta a  făcut David înainte să meargă să-l învingă pe uriaşul filistean.

Mai mult, David a zis: „Domnul, care m-a izbăvit din gheara leului şi din laba ursului, mă va izbăvi şi din mâna acestui filistean.” (1 Samuel 17:37)

Cu altă ocazie, David a zis: „[Domnul] El m-a scos la loc larg şi m-a scăpat, pentru că mă iubeşte. Domnul mi-a făcut după neprihănirea mea,mi-a răsplătit după curăţia mâinilor mele.” (Psalm 18: 19-20)

Dacă vreodată simți că eşti pedepsit de Dumnezeu, fii sigur că este pentru că El se bucură de tine și are un plan în desfăşurare. „Sunt încredinţat că Acela care a început în voi această bună lucrare o va isprăvi până în ziua lui Isus Hristos.” (Filipeni 1: 6)

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!