Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

2% din impozitul dvs pentru misiune

Fii partener împreună cu noi pentru a duce Evanghelia în casa fiecărui român. Redirecționează 2% din impozitul pe venit din salariul sau pensia ta și contribuie la lucrarea creștină de media. Nu te costă nimic!  NOU!!! Din 2016, aceste prevederi se aplică și pensionarilor! 

Orice pensionar sau salariat poate direcționa 2% din impozitul pe venit din salarii, pensii sau venituri din alte surse, plătit oricum statului, către o organizație non-guvernamentală la alegere. (conform art. 79, art. 82 alin. 6 si art. 102 din Legea nr. 227/2015). În acest fel, transmiți statului modul în care dorești să fie cheltuită o parte din impozitul tău pe venit. Acești 2% nu te costă nimic, nu reprezintă o sponsorizare sau o donație, ci sunt o parte din impozitul plătit deja statului care poate fi direcționată de către fiecare cetățean către fundația dorită.

Întrebări?

Sună la 0256.284.913

Alege să susții lucrarea de media Alfa Omega!
Redirecționează 2% din impozitul pe venit pentru 2016!

Pasul 1: Descarcă formularul

Descarcă formularul 230 de mai jos, precompletat cu datele noastre.

 • Pentru venituri din salarii și/sau pensii, descarcă, tipărește și completează Declaratia 230 Vezi un  Model de formular 230 completat .

 • Pentru venituri din alte surse (exemple), completează  Declaratia 200 punctul III. Cei care obțin, pe lângă salarii, și alte venituri (excluzând pensiile), vor completa Declarația 200 "Declarație specială privind veniturile realizate în anul 2016", la toate capitolele aferente tipului de venit obținut, inclusiv capitolul III.

Pasul 2: Completează datele tale

Dupa ce ai descărcat formularul, trebuie să-l completezi cu datele tale de identificare în prima casetă destinată contribuabilului (Secțiunea I). În a doua casetă (Secțiunea II), bifeaza căsuța corespunzătoare sursei tale de venit: salariu sau pensie. Dacă ești pensionar, bifează căsuța "Venituri din pensii" în loc de "Venituri din salarii". Dacă ai atât pensie cât și salar, NU BIFAȚI AMBELE CĂSUȚE, ci pe prima pagină bifează doar căsuța "Venituri din salarii" și completează, iar pe Anexă (pagina următoare) bifează căsuța "Venituri din pensii" și completează vezi model. Și nu uita să semnezi!

 Model de formular 230 completat

Formularul se completează de mână, în două exemplare, dintre care unul ramâne la tine. Instrucțiuni detaliate pentru completarea formularului 230.

Daca dorești să completezi declarațiile direct de la Administrația Financiară, descarcă formularele originale de pe site-ul ANAF și completează datele noastre în secțiunea III.2 cu informațiile de mai jos:

Denumire entitate non-profit: Fundația Alfa Omega
CUI: 11419935
Cont bancar: RO50 BRMA 0300 0301 3640 0000

Pasul 3: Trimite formularul la ANAF

Semnează documentul și trimite formularul completat până la data de 25 mai!

 • prin poștă cu scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, către Administrația Financiară de care aparții cu domiciliul;
 • direct la registratura organului fiscal (Finanțe)
 • prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii, pe site ANAF. DOAR dacă ai semnătură electronică, descarcă formularul interactiv, semnează-l cu semnătura ta digitală și trimite-l pe platforma e-guvernare.ro

Vezi adresele Administrațiilor Finanțelor Publice

Vezi programul de lucru al Poștei Române

Spune despre 2% rudelor, prietenilor și tuturor celor ce sunt susținători ai canalului Alfa Omega TV și propune-le să sprijine cu 2% această lucrare de media creștină.

Despre 2% (sursa: ANAF)

Se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii în cazul în care au efectuat în anul de raportare cheltuieli pentru acordarea de burse private conform Legii nr.376/2004 privind bursele private, cu modificările ulterioare, și solicită restituirea acestora, sau în cazul în care optează pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual, pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii sau unităților de cult. Cererea se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii. Program. . Durată de completare: 4 minute. Motivul colectării informației: Informațiile colectate sunt necesare direcționării sumei reprezentând Până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii pentru susținerea entităților nonprofit/unităților de cult, precum și pentru restituirea cheltuielilor efectuate de persoanele fizice cu bursele private.

De ce să susții Alfa Omega?

 • Avem o largă deschidere interconfesională - prin tematica variată și prin tipul programelor distribuite, Alfa Omega se adresează creștinilor din toate confesiunile.
 • Din 1994, programe creștine distribuite sau realizate de Alfa Omega TV sunt difuzate săptămânal la numeroase stații comerciale din toată țara.
 • Avem campanii media tematice relevante societății – știință și creaționism, pro-Israel, pro-viață, pro-familie, etică în afaceri, rugăciune pentru țară.
 • Folosim o varietate largă de unelte media pentru impact maxim în misiune: televiziune, producție video, internet, mobile, media socială, cărți și reviste.
 • Încercăm să fim alături de telespectatorii noștri prin rugăciune și consiliere și să oferim resurse media relevante problemelor cu care se confruntă și să îi punem în legătura cu biserici locale și organizații care sa le ofere sprijin în continuare.
 • Alfa Omega este un instrument al lui Dumnezeu folosit pentru mântuirea românilor de pretutindeni. Primim multe mărturii de la oameni care l-au întâlnit pe Domnul într-un mod personal prin programele noastre.

Află mai multe despre Alfa Omega TV - cine suntem și ce facem!

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!