Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

banner-intro-mantuire-250px

Crezi deja că Isus Hristos este Domnul și mântuitorul vieții tale? Dacă umbli deja cu Dumnezeu și dorești să te maturizezi spiritual, îți punem la dispoziție o varietate largă de resurse AICI

Dacă nu ești sigur de ce înseamnă mântuirea, de ce ai nevoie de ea sau vrei să începi o viață nouă împreună cu Dumnezeu, acesta este locul potrivit pentru tine. Parcurge aceste resurse și descoperă planul lui Dumnezeu pentru tine.

Siguranta mantuirii

  Inainte

A fi sigur de un lucru înseamnă a pune acel lucru dincolo de orice îndoială. Aceste scurte lecții au scopul de a sădi în tine acea siguranță care te pune dincolo de orice îndoială atunci când vine vorba despre anumite promisiuni de o importanță deosebită, pe care Dumnezeu le-a făcut copiilor Săi.

În timp ce parcurgi aceste lecții, memorează Cuvântul lui Dumnezeu, meditează asupra lui și studiază-l! Astfel vei reuși să înțelegi promisiunile lui Dumnezeu.

Începe prin a memora 1 Ioan 5:11-12

MEDITAȚIE ASUPRA LUI 1 IOAN 5:11-12

Cine dă viața veșnică? R:
Unde se găsește viața veșnică? R:
Cine are viața veșnică? R:
Cine nu are viața veșnică? R:

„V-am scris aceste lucruri ca să ştiţi că voi care credeţi în Numele Fiului lui Dumnezeu aveţi viaţa veşnică.” 1 Ioan 5:13

„...Mărturisirea este aceasta...”

1. Cum a arătat Dumnezeu că te iubește? Romani 5:82. De ce a fost scrisă Biblia? Ioan 20:31„...Dumnezeu ne-a dat viața veșnică...”

3. Care este consecința păcătoșeniei omului? Isaia 59:24. De ce dau greș eforturile omului de a ajunge la Dumnezeu? Efeseni 2:8-95. Ce a făcut Dumnezeu ca să aducă pe om la Sine? 1 Petru 3:18


6. Conform textului din Ioan 5:24, care sunt cel trei lucruri care rezultă din ascultare și credință?

Prezent R:
Viitor R:
Trecut R:

„...cine are pe Fiul are viață...”

7. Cum poate primi cineva darul mântuirii? Ioan 1:128. Ce promite Isus celor ce-L urmează, în Ioan 10:27-299. Ce se întâmplă când un om devine credincios (creștin)? 2 Corinteni 5:17Care din lucrurile de mai jos le-ai experimentat deja în viața ta? (Bifează-le pe cele la care poți răspunde DA)

__pace lăuntrică
__o nouă înțelegere a păcatului
__biruință asupra păcatului
__o nouă dragoste pentru Dumnezeu
__dorință de a citi Biblia
__atitudini schimbate
__darul de a ierta pe alții
__o nouă grijă față de alții

Scrie din memorie 1 Ioan 5:11-12

Aplicația lui 1 Ioan 5:11-12

De unde știi că ai viață veșnică:Descarcă această lecție în format PDF și printeaz-o pentru tine sau prietenii tăi. siguranta mantuirii

Ia-ți câteva minute din timpul tău pentru a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ți-a dat în Isus Hristos

  Inainte
x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!