Pace in Orientul Mijlociu

Pace in Orientul Mijlociu

Scris în . Publicat în Israel.

Cum va ajunge Israel la odihna? Va fi prin „procesul de pace, din Orientul Mijlociu, sub comanda Americii, Rusiei, Europei si a Natiunilor Unite – „Cvartetul? Nu. De fapt, ar trebui sa ne temem de momentul in care aceste metode de negociere vor da semne de reusita. Pentru ca atunci cea mai mare catastrofa va fi pe punctul de a incepe.

Profeti falsi spun „pace, pace, dar nu este pace (vezi Ieremia 6:14; 8:11,15; Ezechiel 13:1-16). Antihristul va incheia, in mod convenabil, un tratat de pace cu Israel, dar la scurt timp il va incalca si, exact cum a fost prezis, batalii se vor duce si distrugeri vor continua pana la sfarsit (vezi Dan. 9:26b-27; 11:31; Matei 24:15-22; Marcu 13:14-20). Cand Israel se asteapta sa traiasca in pace, dintr-odata, ca o furtuna neasteptata, dusmanii vor ataca (vezi Ezechiel 38:1-16). Va fi un fel de pace ... iar cine nu doreste aceasta pentru poporul evreu, ce a fost incercat atatea secole?

israel programeEvreii chiar doresc pacea si sunt dornici sa isi asume riscuri enorme cedand parti din Tara Promisa. Este un popor ce a sangerat si care inca mai sangereaza din mai multe rani. Ei doresc cu disperare pacea. Dar natiunile vor veni dupa Ierusalim, spune Biblia. Toate natiunile vor incerca sa mute piatra de neclintit a Ierusalimului. Dar in acest proces vor suferi multe raniri in teribile infrangeri (vezi Zaharia 12:3). Mai mult, Israel va petrece sapte luni ingropand mortii (vezi Ezechiel 38:39). Pacea pe care toti o asteapta va veni doar cand Domnul Pacii isi va atinge scopul pentru Biserica Sa si pentru Israel, in ultimul rand, scopul Sau pentru toate natiunile si chiar pentru creatia insasi.

Inseamna aceasta ca noi ar trebui sa oprim incercarile noastre de promovare a pacii in Orientul Mijlociu si in lume? in mod sigur nu! Pacea este mai buna decat razboiul, la fel cum a avea mancare este mai bine decat a fi flamand. Sanatatea este mai buna decat boala, un mediu mai curat este mai bun decat o lume contaminata, dreptatea e mai buna decat rautatea ... dar nu cu costuri mari. si noi trebuie sa ne amintim ca Dumnezeu spune in Cuvantul Sau despre Israel si Tara promisa poporului lui Israel.

Tot vedem ca inima umana este inselatoare si mereu, in primul rand, egoista. Este mereu inclinata sa-l urasca pe Dumnezeu si pe aproapele sau. Noi credem ca stim mai bine decat stie Dumnezeu (vezi Tit 3:3; Ioan 15:25; Romani 1:28-32; Psalmi 143:2; Romani 3:11). Pacatul domina inima umana. si puterile intunericului sunt conduse de „printul acestei lumi" (vezi Ioan 14:30, Matei 4:8-9). Satan guverneaza asupra oamenilor pacatosi si asupra corpurilor guvernante – dictatori, regi, presedinti, guverne democratice, pe scurt domnitorii lumii acestui intuneric (vezi Efeseni 6:12). in trecut Dumnezeu a judecat lumea, trimitand potopul, pentru ca fiecare inclinatie a inimii umane era mereu atat de malefica (vezi Genesa 6:5-8). Iar cand masura rautatii oamenilor este din nou plina si rabdarea lui Dumnezeu a ajuns la sfarsit, va fi din nou o judecata mondiala, cu distrugere prin foc (vezi 2 Petru 3:1-13).

Mare atentie la acea zi, pentru ca orice pace este temporara si in continuu amenintata. Nu este loc pentru neglijenta. Nu ne putem permite sa coboram steagul de alerta, fie ca problemele sunt mai mici sau mai mari. Israel ar trebui la randul sau sa fie atent la acest lucru. Chiar daca Domnul ne va ingadui un mic moment de respiro si odihna, trebuie sa realizam ca acesta nu este inca sfarsitul. Suntem pe calea spre Imparatie si spre Imparatul acesteia. Nu va fi pace, decat atunci cand ultima slova si ultima iota a cuvantului Domnului vor fi implini (vezi Matei 24:35). Adevarata pace va aparea doar cand Domnul Insusi va indeplini scopul Sau pentru Israel, cand ochii lor se vor deschide spre El si cand Printul Pacii se va intoarce in Ierusalim.

23984 accesări
sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.