Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

30 de zile de rugaciune pentru lumea musulmana - 6 iunie - 5 iulie 2016

Conform constatărilor, anul trecut în cadrul proiectului „30 de Zile pentru Lumea Musulmană“ au fost implicați mai mulți participanți decât în anii precedenți. Multiplele articole furnizate de cercetătorul David Garrison, din cartea sa intitulată „Un vânt în Casa Islamului“, ne-au arătat care sunt efectele rugăciunilor noastre. Anul acesta vom continua explorarea celor Nouă Camere din Casa Islamului pentru a vedea locurile din lumea musulmană în care oamenii se mai întorc la Cristos.

În lumea musulmană, există mai multe feluri de mişcări care influențează schimbarea traiectoriei pe calea credinței. Războiul şi terorismul cauzează migraţia a milioane de musulmani, care sunt nevoiți să-și părăsească locuinţele și să-și găsească un adăpost dincolo de granițele țării lor. Acest lucru, poate oferi oportunitatea de a-L întâlni pe Isus într-o altă ţară. În acest context tragic, musulmanii ajung să își pună întrebări esențiale vis-a-vis de ceea ce cred, iar ca rezultat, să-și îndrepte direcția într-o altfel de călătorie, și anume - cea a credinței. Dincolo de aceasta, realizăm și ne rugăm pentru toți acești musulmani care niciodată nu au auzit despre istoria vieţii lui Isus.

Te invităm să te alături acestei călătorii în jurul lumii, susținând în rugăciune lumea musulmană și devenind astfel, tot mai conștient de dragostea lui Dumnezeu pentru acest popor.

Mulţumim că te rogi!

Editorii

30 de Zile Internaţional

Calendarul de rugăciune poate fi comandat de pe site-ul www.stiricrestine.ro

Precizare: Prin aceasta sectiune, redactia noastra nu isi propune sa discrediteze islamul sau sa ofenseze pe credinciosii musulmani, sau sa instige la discriminare, ura sau violenta de orice natura impotriva musulmanilor. Aceasta sectiune are doar rol educativ si informativ, pentru crestini. Consideram ca datoria noastra de crestini este sa ne rugam pentru musulmani si cei de alte religii, sa ii iubim si sa-i binecuvantam, sa le facem bine, si sa le vestim Evanghelia.

Şi Avraam a zis lui Dumnezeu: „Să trăiască Ismael înaintea Ta!” Dumnezeu a zis: „Cu adevărat, nevasta ta Sara îţi va naşte un fiu şi-i vei pune numele Isaac. Eu voi încheia legământul Meu cu el, ca un legământ veşnic pentru sămânţa lui după el. Dar şi cu privire la Ismael te-am ascultat. Iată, îl voi binecuvânta, îl voi face să crească şi îl voi înmulţi nespus de mult: doisprezece voievozi va naşte şi voi face din el un neam mare. (Geneza 17: 18-20)

Sa binecuvantam atat pe Isaac (stramosul evreilor), cat si Ismael (stramosul arabilor), si sa ne rugam ca ei sa-l cunoasca lumina Evangheliei.

Doneaza - sustine Alfa Omega TV
x