Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Intelegerea vremurilor - Lume

Dumnezeu ne-a dat semne ca să ne trezim, spunea Harry Jackson, episcop.

Harry Jackson, episcop a peste 1800 de biserici, spunea că Dumnezeu încearcă să trezească la viață o creștinătate adormită:

A fost declanșată o alarmă. La fel cum facem și noi în unele dimineți, închidem alarma și spunem: Mai am timp. Mă trezesc mai târziu.

Acesta subliniază faptul că Isus a pregătit mai multe alarme în Biblie pentru vremurile viitoare. De exemplu:

''O națiune se va ridica împotriva unei alte națiuni. Traducere din greacă spune: ''grupuri etnice se vor ridica împotriva, unui 'etnos', unui alt grup etnic''. O astfel de situație poate fi observată în Statele Unite, cum a fost situația orașului Ferguson, dar putem să menționăm și conflictul dintre Rusia și Ucraina și situația din Africa.''

Apoi, mai este și lumea musulmană...

''Multe dintre diviziunile Islamului sunt tribale prin natura lor'', spunea Harry Jackson, episcop.

Jackson este îngrijorat că vor apărea și mai multe diviziuni dacă oamenii lui Dumnezeu nu se pocăiesc. De asemenea, acesta spunea să recesiunea și problemele economice sunt versiunea modernă a foametei și secetei din Biblie. Dumnezeu le folosea pentru a-Și avertiza poporul că scutul lor spiritual se distrugea.

mc 552 semne 01''Recesiunile de care avem parte nu au legătură cu agricultura, ci acestea au o rădăcină spirituală'', mărturisea Harry Jackson, episcop.

Eșecul familial și creșterea dependențelor sunt, de asemenea, semne ale declinului spiritual. Apoi, mai e vorba și de epidemii, cum ar fi virusul Ebola, SIDA, care sunt probleme actuale și niște alarme spirituale. Episcopul spunea că decât să rostească un blestem, Dumnezeu preferă să rostească o binecuvântare cum e aceasta:

''În loc să permit să ți se întâmple toate acele lucruri îngrozitoare, care vor veni peste restul lumii, o să așez scutul binecuvântării peste tot ce e al tău și peste tot ce faci pentru că vreau să-Mi proslăvești numele. Vreau să ai parte de favoare pentru că te iubesc.''

Dar oamenii trebuie să se pocăiască și să colaboreze cu Dumnezeu.

Doneaza - sustine Alfa Omega TV
x