Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

Chemare la post si rugaciune pentru Romania - 1-11 decembrie 2016

Apel la post si rugaciune pentru natiunea noastra - cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, sa ne rugam in primul rand pentru unitatea tarii, iar in perioada 2-11 decembrie invitam Biserica sa sustina in rugaciune alegerile parlamentare.

1 Decembrie 2016 – Ziua Naţionala a Romaniei – Zi de post si rugaciune pentru:

- UNITATEA poporului roman si a Bisericii Domnului din tara noastra. Unitate teritoriala a tarii in granitele
- TREZIREA SPIRITUALA a Romaniei. Avansarea Imparatiei lui Dumnezeu cu putere si rapid in Romania.
- Pacea si securitatea tarii, protecţia populatiei si a teritoriului Romaniei, binecuvantarea Domnului peste Romania ca stat naţional unitar roman.

2-11 Decembrie 2016 – 10 zile de post si rugaciune pentru alegerile parlamentare din Romania.

- Alinierea Romaniei la planul Domnului
- Parlamentari integri, competenti, cu frica de Domnul si cu dragoste de tara
- Alegeri corecte. Mobilizarea populatiei, care sa voteze masiv, sub calauzirea Duhului Sfant. Trezirea populatiei, care sa fie eliberata de confuzie, manipulare, minciuna si sa discearna corect
- Dezbracarea de putere a planurilor celui rau, descoperirea la timp a uneltirilor, manipularilor, a oricaror forme de intimidare si anihilarea lor.

Afla mai multe: http://prayernet.ro

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!