Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

#RSP - Constructia unei moschei in Romania - sen. Ben Oni Ardelean

Acest subiect este important sa il tratam cu foarte multa precautie. Vrem sa existe in societate toleranta si libertate religioasa. Vigilenta in ce priveste Turcia trebuie sa fie extrem de mare. Reciprocitatea trebuie sa existe. Daca Romaniei i s-a cerut sa faca o moschee sponsorizata de Turcia, atunci si Romania trebuie sa aiba in Turcia anumite drepturi, ceea ce deocamdata nu le are.

Oamenii politici trebuie sa se gandeasca mult mai serios inainte de a aproba astfel de proiecte. In Romania avem foarte multe moschei. Trebuie sa intelegem in ce masura noi ca si societate ii lasam pe musulmani sa se inchine in modul lor propriu. Avem o problema a valorii cu noi insine in ce priveste echilibrul si coerenta in ceea ce sustinem. Romania nu mai este o tara inchisa asa cum ne-am obijnuit. Avem o diversificare foarte mare de etnii. In Timisoara sunt peste 27 de grupuri etnice si cam tot atatea religii.

#RSP - Constructia unei moschei in Romania - sen. Ben Oni Ardelean. Extras din emisiunea Realitati si perspective 22 - Evenimente internationale si semnificatia lor pentru Romania, avandu-l ca invitat pe conf.univ.dr. Ben-Oni Ardelean, senator al Romaniei - difuzata sambata 24 august 2016, ora 21, pe canalul Alfa Omega TV. Urmariti si alte emisiuni Realitati si perspective aici: http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!