Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Cartea Cartilor - 13. Apocalipsa: Bătălia finală!
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
10,00 lei
Reducere -5,00 lei
33% OFF

Cartea Cărţilor duce eroii noştri într-o aventură, chiar înainte de apocalipsă, ca să le arate că iertarea a făcut mereu parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire.

Cartea Cărţilor duce eroii noştri într-o aventură, chiar înainte de apocalipsă, ca să le arate că iertarea a făcut mereu parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire.

Într-un eveniment menit să schimbe vieţi, Cristi dă din greşeală foc casei familiei Nour. El crede că nu există iertare pentru ceva aşa de grav. Totuşi, Cartea Cărţilor duce eroii noştri într-o aventură ca să le arate că iertarea a făcut mereu parte din planul lui Dumnezeu pentru omenire. Cristi îl întâlneşte pe Satana în pustie, chiar înainte de apocalipsă. În timp ce Satana încearcă să îl câştige pe băiatul care suferă intens, simultan îi vedem pe Oana şi Memo care au ajuns în rai, unde Ioan vorbeşte despre revelaţiile pe care i le arată Dumnezeu.

Aceste evenimente culminează cu momentele de pe pământ când Dumnezeu îl face pe Satana să dispară şi Noul Ierusalim coboară pe pământ. Toţi cei care L-am primit pe Dumnezeu în viața lor primesc viaţă veșnică în împărăția Sa. Când Cartea Cărţilor duce copiii înapoi acasă, Cristi se întâlnește cu părinţii lui care sunt fericiţi că nimeni nu a fost rănit. Pentru acest lucru pe care l-a făcut, Cristi este iertat de tatăl său. Familia se îmbrăţişează şi ştiu că fosta lor casă era doar un bun care poate fi înlocuit. Cristi ajunge să cunoască adevărata putere a iertării și faptul că Dumnezeu are un plan extraordinar pentru mântuirea noastră.

Notă: Comanda va fi preluată, dar va fi expediată doar după 5 decembrie.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.
x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!