Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Cartea Cartilor - 2. Testul!
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
10,00 lei
Reducere -5,00 lei
33% OFF

Cartea Cărților îi duce pe copii într-o călătorie ca să-l întâlnească pe Avraam și pe fiul său preaiubit, Isaac, pe care este dispus să îl sacrifice pentru că asta îi cerea Dumnezeu.

Cartea Cărților îi duce pe copii într-o călătorie ca să-l întâlnească pe Avraam și pe fiul său preaiubit, Isaac, pe care este dispus să îl sacrifice pentru că asta îi cerea Dumnezeu.

Cristi n-a fost nicicând aşa de agitat. Cadoul de ziua lui este un Holo-9, cel mai grozav sistem de jocuri holografice! Este aşa de popular încât nu există destule pentru toţi copiii care şi-l doresc… cum ar fi băiatul bolnav de la spitalul local. Nici chiar spitalul nu poate să tragă sfori ca să facă rost de el. Cristi simte o urmă de vinovăţie, iar ajutorul primit de la Cartea Cărților îl face să realizeze ceva.

Copii îl vor întâlni pe Avraam şi pe iubitul său fiu, Isaac, pe care este dispus să îl sacrifice pentru că asta îi cerea Dumnezeu. Avraam Îl pune pe Dumnezeu pe primul loc, înainte tuturor. Acest lucru are un efect profund asupra lui Cristi, care se întoarce acasă şi îi donează băiatului de la spital mult râvnitul său Holo-9. Astfel sacrifică ce este important pentru el şi o face pentru că ştie că asta îi cere Dumnezeu să facă.

Notă: DVD-ul contine atat episodul nou al Carții Cărților, cât și episodul corespondent din seria veche (difuzată în anii '90). Comanda va fi preluată, dar va fi expediată doar după 5 decembrie.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.
x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!