Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Cartea Cartilor - 4. Lasă poporul Meu să plece!
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
10,00 lei
Reducere -5,00 lei
33% OFF

Cartea Cărților îi duce pe cei trei ca să-l întâlnească pe Moise, când el este ales de Dumnezeu ca să elibereze israeliţii din robia Egiptului.

Cartea Cărților îi duce pe cei trei ca să-l întâlnească pe Moise, când el este ales de Dumnezeu ca să elibereze israeliţii din robia Egiptului.

Într-o după amiază, Cristi, Oana şi Memo sunt în laborator şi îşi aduc aminte de aventurile grozave pe care le-au avut cu Cartea Cărților. Astfel că Memo îi întreabă dacă ei au experimentat cea mai mare poveste biblică a tuturor timpurilor! Ca răspuns la întrebare, Cartea Cărților îi duce pe aceştia să-l întâlnească pe Moise, când el este ales de Dumnezeu ca să elibereze israeliţii din robia Egiptului.

În timpul aventurii, tinerii noştri eroi trec prin urgii, exodul din Egipt şi sunt martori când Marea Roşie este despărţită. Când se întorc acasă, își dau seama că au văzut marea putere a lui Dumnezeu şi cred că este cea mai grozavă poveste din Biblie. La început, sunt descumpăniţi, crezând că dacă aceasta a fost cea mai grozavă poveste a tuturor timpurilor, atunci ei la ce poveşti mai pot să spere? Totuşi, se înveselesc atunci când își dau seama că mai sunt sute de poveşti şi fiecare în parte va avea frumuseţea şi aventura sa unică. 

Notă: DVD-ul contine atat episodul nou al Carții Cărților, cât și episodul corespondent din seria veche (difuzată în anii '90). Comanda va fi preluată, dar va fi expediată doar după 5 decembrie.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.
x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!