Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Cartea Cartilor - 8. Primul Crăciun
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
10,00 lei
Reducere -5,00 lei
33% OFF

Cartea Cărților îi duce pe tinerii noștri eroi într-o călătorie în care descoperă adevărata semnificație a Crăciunului!

Cartea Cărților îi duce pe tinerii noștri eroi într-o călătorie în care descoperă adevărata semnificație a Crăciunului!

În familia Nour domneşte agitaţia Crăciunului comercial. Se pare că Prinţul Păcii a părăsit această familie şi a lăsat-o să îşi vadă de preocupările sale. Când Cristi îşi ignoră promisiunea de a instala scena naşterii, îi spune Oanei că este pur şi simplu încă o altă decoraţiune, exact ca renii, fulgii şi ajutoarele Moşului. Cartea Cărţilor îi duce pe tinerii noştri eroi într-o călătorie în care descoperă adevărata semnificație a Crăciunului. Află despre planul secret al lui Irod de a împiedica naşterea unui Împărat pe care Îl vede ca pe o ameninţare la propriul tron. Apoi, Cristi, Oana şi Memo călătoresc cu Maria şi Iosif, care se duc la Betleem pentru recensământ.

Pe drumul lor, Cristi are impresia că vede numai spioni de-ai lui Irod după fiecare stâncă şi copac şi îşi asumă rolul de paznic al Familiei Sfinte. Cu timpul, puterea evenimentului care este naşterea lui Isus îi acaparează pe toţi, iar îngerii şi păstorii vin în grajd şi cântă cântece de preamărire. Într-un final, eroii noştri se întorc acasă, dar acum pregătirile din Ajunul Crăciunului se orientează în jurul naşterii lui Hristos şi mai puţin pe partea comercială a acestei sărbători. 

Notă: DVD-ul contine atat episodul nou al Carții Cărților, cât și episodul corespondent din seria veche (difuzată în anii '90). Comanda va fi preluată, dar va fi expediată doar după 5 decembrie.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.
x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!