Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Conferinta_Punct_50113368acf21.jpg
Conferinta Punctul Zero 2011 - Puterea Crucii
SKU: D7-062
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

Predicarea crucii este puterea lui Dumnezeu. Cand Il intelegi cu adevaƒrat crucea lui Hristos, ai parte cu adevaƒrat de puterea lui Hristos de a trai ca El.

De ce exista cresŸtini cazuti, cresŸtini adormiti, cresŸtini legati de robia pacatului sau de puterea celui rau? Nu este aceasta o contradictie in sine? Ca˜nd zeci de pasaje din Sfa˜nta Scriptura sustin chemarea credinciosului de a trai o viata de biruinta asupra pacatului sŸi asupra celui rau, de ce starea Bisericii lui Hristos este alta? Nu este aceasta o problema grava, ce necesita rezolvare? Nu este aceasta o dilema teologica? Care este cu adevarat sursa esŸecului tau de a trai in binecuva˜ntarile crucii lui Hristos? Sau, mai bine spus, cunosŸti binecuva˜ntarile crucii lui Hristos, ca sa le poti trai?
Cuva˜ntul lui Dumnezeu ne spune ca predicarea crucii este puterea lui Dumnezeu pentru cei care sunt pe calea ma˜ntuirii (1 Corinteni 1:18). Crucea nu vorbesŸte doar despre iertarea pacatelor. Predicarea crucii este puterea lui Dumnezeu. Cand Il intelegi cu adevaƒrat crucea lui Hristos, ai parte cu adevaƒrat de puterea lui Hristos de a trai ca El.

Crucea lui Hristos nu se adreseaza sŸi nu vorbesŸte doar despre trecutul tau pacatos.
Crucea lui Hristos este promisiunea sŸi esenta vietii tale de zi cu zi.
Crucea lui Hristos este siguranta viitorului.
Crucea lui Hristos este punctul zero al vietii tale!
Jertfa de ispasŸire a lui Isus Hristos are putere de ma˜ntuire (salvare): putere de a fi salvat de pacat, de cel rau sŸi de puterea mortii; putere de a-ti transforma viata sŸi de a te impaca cu Dumnezeu; putere de a te aduce intr-o relatie vie cu Dumnezeu-Tatal, ava˜nd statutul de copil al Sau.

Continut: 2 DVD - uri / 5 sesiuni

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!