Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Eliberand_captiv_503643b48f7d9.jpg
Eliberand captivii - Marjorie Cole
SKU: B1-036
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

Aceasta carte va ofera informatii care sa va ajute sa deveniti mai constienti de lucrurile care sunt considerate importante in cautarea libertatii si a vietii din belsug.

Aceasta carte va ofera informatii care sa va ajute sa deveniti mai constienti de lucrurile care sunt considerate importante in cautarea libertatii si a vietii din belsug.

Din introducere:

Vă mărturisim interesul nostru profund în vindecarea dumneavoastră, dar vă reamintim că acest manual nu intenţionează a fi un substitut pentru propria voastră căutare a voinţei lui Dumnezeu sau pentru recomandările pastorilor şi ale medicilor. Noi ne aflăm aici pentru a vă oferi informaţii care să vă ajute să deveniţi mai conştienţi de lucrurile pe care noi le considerăm importante în căutarea libertăţii şi a vieţii din belşug.

Autoarea şi instructorii manualului Eliberând Captivii nu vor fi făcuţi responsabili pentru rezultatele tehnicilor sau serviciilor oferite sau menţionate în această carte şi dezmint orice tendinţă în legătură cu împlinirea aşteptărilor voastre cu privire la informaţiile sau mărturiile conţinute în manual. De asemenea, autoarea şi instructorii nu sunt responsabili pentru pagubele, pierderile sau cheltuielile personale sau de proprietate care pot apare ca urmare a practicilor, a aplicaţiilor procedurilor sau tehnicilor descrise în manualul Eliberând Captivii.

Eliberarea şi vindecarea interioară sunt o formă de artă mult asemănătoare scenografiei sau picturii. Există structuri şi principii elementare care pot fi predate şi care se pot învăţa, dar materialul, esenţa povestirii sau a tabloului vă aparţine vouă. Eu vă pot învăţa câte ceva despre cum se pictează un tablou sau despre cum se scrie o carte. Eu pot identifica o informaţie general acceptată, despre cum se pictează fundalul înaintea prim-planului, sau pot plasa eroul în lumea sa obişnuită, dar nu pot nara eu povestirea şi nu pot picta eu tabloul.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!