Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Remediul_lui_Dum_4dd1f8ff3b629.jpg
Remediul lui Dumnezeu pentru respingere
SKU: B1-012
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
5,00 lei

Respingerea este o experienta des intalnita, dar poate cauza rani spirituale permanente, indiferent daca suntem constienti de acest fapt ori nu. Ea sta la baza multor probleme, cum ar fi abuzul de substante, dificultati in relatii si depresia.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Respingerea este o experienta des intalnita, dar poate cauza rani spirituale permanente, indiferent daca suntem constienti de acest fapt ori nu. Ea sta la baza multor probleme, cum ar fi abuzul de substante, dificultati in relatii si depresia. In societatea moderna, mii de oameni au trait respingerea prin pierderea unui parinte sau a unui partener de casnicie, abuzuri in copilarie, lipsa afectiunii parintesti etc.

Prin acceptarea Lui si moartea Fiului Sau pe cruce, Dumnezeu a deschis o cale spre vindecarea ranilor cauzate de respingere.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!