Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Principii_biblic_4dd3b2b7d8cd5.jpg
Principii biblice pentru o viata de succes - Larry Pyle
SKU: D3-013
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
35,00 lei

Seminarul "Principii biblice pentru o viataƒ de succes", prezentat de Larry Pyle iti daƒ o ma˜naƒ de ajutor in respectarea principiilor biblice ce tin de administrarea finantelor tale.

Larry Pyle - Principii Biblice pentru o viata de succes - Administrarea finantelor

IŽntr-o confruntare deosebitaƒ, cu o crizaƒ financiaraƒ mondialaƒ existaƒ o singuraƒ cheie a succesului: DUMNEZEU pe primul loc! CinstesŸte-L pe Dumnezeu cu cele dinta˜i roade din tot venitul taƒu, oferaƒ 10% pentru Dumnezeu sŸi vei fi coplesŸit de binecuva˜ntaƒri!

Larry Pyle este slujitor al Evangheliei, slujind in lucrare de peste 30 de ani. Este caƒsaƒtorit cu Georgiann de 39 de ani, este tatal a trei copii sŸi bunicul a nouaƒ nepoti. Larry a slujit in biserici din Arkansas, Oklahoma, sŸi California. Este Doctorant in Misiologie sŸi profesor adjunct la sžcoala Teologicaƒ Christian Life, o filialaƒ a Universitaƒtii Beacon din Columbus, Georgia.

Seminar 1...............59 min.
Seminar 2...............56 min.
Seminar 3...............57 min.
Seminar 4...............58 min.
Seminar 5...............55 min.
Seminar 6...............57 min.
Seminar 7...............57 min.
Seminar 8...............57 min.
Seminar 9...............50 min.

Continut: 5 DVD-uri x 9 seminarii

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!