Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Banchetul de sfarsit de an
SKU: D1-013
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

Ca oricare dintre noi, Jordy caută acceptare – joacă fotbal, merge la petreceri, începe o relație cu o majoretă. Numai în momentul în care este confruntat cu dragostea lui Cristos începe să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat acceptarea.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Jordy Rembrandt e un dur. Venit dintr-un oraș mare, trecutul său este doar un șir lung de decizii nepotrivite. Atunci când este trimis pentru a-și încheia liceul într-un orășel, descoperă că a se potrivi în decor primește un cu totul alt înțeles. Ca oricare dintre noi, Jordy caută acceptare – joacă fotbal, merge la petreceri, începe o relație cu o majoretă. Numai în momentul în care este confruntat cu dragostea lui Cristos începe să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat acceptarea.

Genul filmului: dramă
Durata 60 min

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!