Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Israel: Legăminte și Împărăție
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

Dorința autorului este ca Domnul să o folosească pentru a binecuvânta Biserica, a mângâia Israelul și a avertiza națiunile. Cu cât realizăm mai mult că trăim în ultimele etape ale acestei părți a istoriei lumii, cu atât mai ascultători vom fi față de mandatul biblic de a ne pregăti pentru venirea Regelui și a Împărăției Lui.

În 1948 s-a născut statul Israel. Timp de mai bine de un secol, înainte de acest eveniment care a schimbat lumea, națiunile au putut să vadă un miracol: întoarcerea poporului evreu în Țara Promisă a Israelului. Profețiile biblice străvechi au fost și sunt împlinite în fața ochilor noștri. Timp de secole, creștinismul a învățat că Dumnezeu a terminat cu evreii, iar Biserica a înlocuit poporul evreu ca noul popor ales al lui Dumnezeu, noul Israel.

Acest concept teologic a fost contestat de întoarcerea în prezent a poporului evreu în țara lor. Brusc, mulți creștini au început să realizeze că Dumnezeu era credincios tuturor promisiunilor date Israelului și tuturor legămintelor făcute cu evreii. Unde va duce acest proces? Care va fi următorul punct pe ordinea de zi a lui Dumnezeu? Cum se raportează legămintele făcute cu Israel la conceptul biblic al Împărăției lui Dumnezeu? La acestea și la multe alte întrebări se vor da răspunsuri în această carte provocatoare. Dorința autorului este ca Domnul să o folosească pentru a binecuvânta Biserica, a mângâia Israelul și a avertiza națiunile. Cu cât realizăm mai mult că trăim în ultimele etape ale acestei părți a istoriei lumii, cu atât mai ascultători vom fi față de mandatul biblic de a ne pregăti pentru venirea Regelui și a Împărăției Lui.

Rev. Willem J. Glashouwer este președinte la Christians for Israel International. Acesta deține rangul de cavaler de onoare, acordat de Beatrix, fosta regină a Olandei și este președinte onorific al Coaliției Europene pentru Israel. Totodată, este ordinat ca slujitor al Bisericii Olandeze Reformate din Olanda și este fost director la Evangelical Broadcasting Company din Olanda. Rev. Glashouwer a jucat un rol cheie în înființarea Institutului pentru Învățământ Superior Evanghelic din Olanda. Pe lângă multe alte cărți, articole și studii biblice asupra Israelului și credinței creștine, a publicat un comentariu asupra cărții Apocalipsa. Este căsătorit cu Marianne și au 4 copii și 8 nepoți.

 

Număr de pagini: 212

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiectul evanghelistic Cartea Cărților

Din toamna 2016, ne concentrăm pe generația tânără, dezvoltând proiectul de evanghelizare pentru copii Cartea Cărților. Ajungem la mulți copii cu Evanghelia, prezentată prin desene animate, prin televiziune, prin site-ul www.carteacartilor.tv, prin resurse tipărite și prin evenimente. Să investim împreună în generația de mâine!. Urmărește reportajul!