Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Un duh inalt - Christine Darg
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
7,00 lei

Domnul cheamă, susține și trimite pe fiecare în parte. Destinul spiritual al unui oraș, al unei regiuni, națiuni sau al unui continent poate depinde de ascultarea ta, de participarea ta, de rugăciunile tale sau de ajutorul tău financiar.

Acest ghid al misiunii "Exploits Ministry" acoperă multe subiecte importante despre modul în care poți primi sarcini de la Dumnezeu, despre autoritate spirituală, rugăciune corporativă, punerea mâinilor, chestiuni referitoare la lideri, codul vestimentar, contactul cu persoanele de sex opus, lucrarea de misiune și banii.

Domnul cheamă, susține și trimite pe fiecare în parte. Destinul spiritual al unui oraș, al unei regiuni, națiuni sau al unui continent poate depinde de ascultarea ta, de participarea ta, de rugăciunile tale sau de ajutorul tău financiar.

Cuprins:

Sarcini de la Dumnezeu
Autoritate spirituală
Întâlniri de rugăciune corporativă
Punerea mâinilor
Cu privire la lideri
Codul vestimentar
Contactul cu persoanele de sex opus
Să nu furi
Slujirea și banii
O chestiune de neprihănire


Lucrarea de misiune a lui Christine Darg, "Exploits Ministry", împlinește cuvântul din Faptele Apostolilor 1:8 ce vorbește despre răspândirea Evangheliei până la marginile pământului. Cofondatoare a canalului de televiziune "The Jerusalem Channel", Christine lucrează în televiziune, este evanghelistă și autoare a numeroase cărți, inclusiv "Miracles Among Muslims", "The Wounded Lover", "Let Ishmael Live!", "Fifty Gifts of the Spirit" și "Speak to the Mountains!" Vindecată de copil, atunci când Isus i-a apărut într-o vedenie, Christine ne învață despre vindecare, profeție și război spiritual. Ea și soțul ei au doi fii și au călătorit mult cu rețeaua de televiziune CBN TV, cât și cu evanghelistul Reinhard Bonnke prin toată Africa. Ei țin întâlniri de evanghelizare în Orientul Mijlociu și Asia și emit 24/7 prin satelit și internet.
 
Număr de pagini: 49

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!