Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Vremuri de restaurare
SKU: B1-511
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei

Prin această carte vom avea parte de un fundament biblic solid pentru o rugăciune înflăcărată. Ce ne transmit termenii “valea deciziilor“ și “națiuni oi și națiuni capre“, în contextul judecății Domnului? Care sunt promisiunile făcute de Dumnezeu Bisericii și care sunt făcute Israelului în aceste “vremuri de restaurare“? Unde ne aflăm noi ca și biserică a lui Isus Cristos și încotro dorește Duhul lui Dumnezeu să ne conducă?

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Isus Hristos, pe care cerul trebuie să-L primească, până la vremurile aşezării din nou a tuturor lucrurilor; despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfinţilor Săi proroci din vechime. (Fapte 3:21)

Această carte este o chemare urgentă și din inimă la adresa Trupului lui Hristos din Germania și din întreaga lume pentru post și rugăciune corporativă. Ne oferă o înțelegere bine fundamentată a contextului profetic din zilele noastre, în acord cu Biblia. Prin această carte vom avea parte de un fundament biblic solid pentru o rugăciune înflăcărată. Ce ne transmit termenii “valea deciziilor“ și “națiuni oi și națiuni capre“, în contextul judecății Domnului? Care sunt promisiunile făcute de Dumnezeu Bisericii și care sunt făcute Israelului în aceste “vremuri de restaurare“? Unde ne aflăm noi ca și biserică a lui Isus Cristos și încotro dorește Duhul lui Dumnezeu să ne conducă?

Aceasta nu este o carte atotcuprinzătoare, dar ne oferă un impuls vital precum și o direcție biblică, ajutându-ne în căutarea unor răspunsuri pentru aceste întrebări vitale, împuternicindu-ne pentru a ne ruga mai eficient.

haraldeckert libHARALD ECKERT, născut în 1960, căsătorit cu Erika și tată a patru copii a publicat revista Wiederherstellung (Restaurare) în perioada 1982-1989. A participat intens în cadrul organizației Intercessors for Germany între anii 1990-1994 fiind fondator și președinte al organizației Internationaler Bibellehrdienst (Derek Prince Ministries, Germania). În momentul de față este director executiv al organizației Christians for Israel, Germania slujind și în bordul de conducere al European Coalition for Israel cu sediul la Bruxelles. Ca învățător, pionier spiritual și autor, Harald Eckert nu doar încurajează, ci este implicat activ în variate proiecte importante în Germania, Europa și Israel.

Descarcă un fragment din cartea Vremuri de restaurare!

Cuprins

 

Prefață la ediția în limba engleză
Prefață
Capitolul 1 - O introducere
Capitolul 2 - Israelul în „Vremurile de Restaurare”
Capitolul 3 - Biserica în „Vremurile de Restaurare”
Capitolul 4 - Națiunile în perioada „Vremurilor de Restaurare” 
Capitolul 5 - Restaurare prin unirea în post (de Derek Prince)

Editura: Alfa Omega Publishing

Nr de pagini: 139

 

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!