Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Rugaciunea_de_mi_4df9ca540c89d.jpg
Rugaciunea de mijlocire - Dutch Sheets
SKU: B1 - 015
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

Aceasta carte contine multa revelatie si este o carte care motiveaza. Dutch Sheets reuseste sa arunce o lumina fascinanta asupra acestui subiect, adesea misterios.

Aceasta carte contine multa revelatie si este o carte care motiveaza. Dutch Sheets reuseste sa arunce o lumina fascinanta asupra acestui subiect, adesea misterios. Cititorii vor dori sa se roage mai mult si vor putea vedea mai multe rezultate.

CUPRINS

Cap 1: Intrebarea este - Raspunsul corect incepe cu intrebarea corecta

Cap 2: Necesitatea rugaciunii - Dumnezeu a ales, de la Creatie, sa lucreze pe pamant prin oameni, si nu independent de ei

Pdf_icon_smCap 3: Reprezentanti ai lui Isus - Mijlocirea poate fi definita ca mediere, transpunere intre, pledarea cauzei altuia, reprezentarea unei parti in fata celeilalte.

Cap 4: Intalniri placute si confruntari violente si dezgustatoare - Mijlocitorii se intalnesc cu Dumnezeu, dar se confrunta si cu puterile intunericului.

Cap 5: Fata langa fata - El Si-a asezat fata plina de lacrimi alaturi de a noastra si ža purtat pedeapsa pentru pacatele noastre.

Cap 6: Accesul interzis - žAccesul interzis, Satan. Cei care incalca granita vor fi aranjati.

Cap 7: Fluturi, sŸoricei, elefanti sŸi ochi de taur - Duhul Sfant ne impartaseste ungerea fluturelui, pentru a nu ne lasa sa confundam soarecele cu elefantul.

Cap 8:  Nasterea supranaturala - Exista o rugaciune care are ca rezultat nasterea fiicelor si fiilor spirituali.

Cap 9: Luptatori inaintasi - Paseste in ring si infrunta puterile intunericului.

Cap 10:  Omul cel tare - Pacatul mandriei, transmis oamenilor de catre Lucifer in gradina Eden, este momeala folosita de Satan pentru a orbi umanitatea.

Cap 11: Fulgerul lui Dumnezeu - Ii permitem žFiului sa straluceasca prin noi, directionand lumina Sa spre nevoile existente, ingaduindu-I sa žloveasca tinta.

Cap 12: Substanta rugaciunii - Trebuie sa eliberezi puterea lui Dumnezeu dinauntrul tau in mod constant.

Cap 13: Actiuni care vorbesc si cuvinte care indeplinesc - Cuvintele sau actiunile noastre au un impact asupra taramului ceresc, apoi ajung sa influenteze lumea fizica.

Cap 14: Ungerea straƒjerului - In masura in care nu ne cunoastem adversarul, el va avea castig de cauza in viata noastra, ne va fura si ne va priva de ceea ce este al nostru.

 

Autor: Dutch Sheets

Editura: Alfa Omega Publishing

Numar de pagini: 230

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!