Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Stapanind_portil_4dfb66beeb723.jpg
Stapanind portile vrajmasului - Cindy Jacobs
SKU: B1-032
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

"Stapanind portile vrajmasului" este o carte de mijlocire, un manual practic pentru armata de rugaciune a lui Dumnezeu.

"Stapanind portile vrajmasului" este o carte de mijlocire, un manual practic pentru armata de rugaciune a lui Dumnezeu. Aici vei afla nu doar ce trebuie facut, dar si care sunt pasii spre realizarea scopului - principii testate si care functioneaza cu adevarat! Fie ca esti incepator in rugaciune sau un mijlocitor cu experienta, poti invata sa te rogi pentru lucrurile care sunt pe inima lui Dumnezeu - si sa stapanesti portile vrajmasului.

Descarcă un fragment din cartea Stapanind portile vrasmasului!

CUPRINS
Cuva˜nt inainte
Introducere
1. Chemarea la mijlocire
2. Generali pentru mijlocire
3. Principiul inimii curate
4. IŽmplinitorii
5. Lucrarea de mijlocire
6. Darul mijlocirii
7. Lideri de rugaƒciune
8. Limbajul mijlocirii
9. Manifestarea mijlocirii
10. Mijlocirea gresŸitaƒ
11. Mijlocirea profeticaƒ
12. Partenerii personali de rugaƒciune
13. Mijlocirea prin laudaƒ
14. Mijlocirea corporativaƒ
15. Lanturi de rugaƒciune sŸi plimbaƒri de rugaƒciune
16. Staƒpa˜nind portile vraƒjmasŸului
Ghid de studiu

SUNTEM CHEMATI SA MIJLOCIM SI SA PURTAM RAZBOI IŽN LOCURILE CERESTI

cindyjacobs lib

Prin cele peste 150.000 de exemplare va˜ndute, aceastaƒ carte a devenit "obligatorie" privind rugaƒciunea de mijlocire. Cindy Jacobs spune caƒ se ivesŸte o nouaƒ generatie de mijlocitori. Sunt in misŸcare in intreaga lume "invada˜nd" taƒrile, acoperindu-le cu rugaƒciuni sŸi angaja˜ndu-se in lupta spritualaƒ. CresŸtinii de pretutindeni se trezesc, daƒra˜maƒ intaƒriturile, pun vraƒjmasŸul pe fugaƒ. Aceastaƒ carte de strategie caƒlaƒuzesŸte pe oricine doresŸte saƒ se inroleze in luptaƒ.

A doua editie, adaugaƒ intrebaƒri pentru discutii de grup, care iti dau un discernaƒma˜nt vital pentru mijlocirea militantaƒ. Fie caƒ esŸti incepaƒtor in rugaƒciune sau un mijlocitor expert, poti saƒ inveti saƒ te rogi pentru problemele care sunt dupaƒ inima lui Dumnezeu - sŸi saƒ staƒpa˜nesŸti portile vraƒjmasŸului.

Cindy Jacobs este presŸedinte sŸi co-fondator, impreunaƒ cu sotul ei, Mike, a organizatiei misionare "Generali pentru Mijlocire" dedicataƒ pregaƒtirii in domeniul rugaƒciunii sŸi raƒzboiului spiritual. Este de asemenea coordonatorul Retelei de Raƒzboi Spiritual din SUA. Cindy sŸi Mike au doi copii mari sŸi locuiesc in Colorado.

 

 

Numar pagini: 234

Autor: Cindy Jacobs

Editura: Alfa Omega Publishing

 

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!