Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Rugul_Aprins_201_5004197c7a7f9.jpg
Rugul Aprins 2012 - Varfurile jud Arad
SKU: D8-059
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
40,00 lei

Patru zile de paƒrtaƒsie din Cuva˜ntul lui Dumnezeu, rugaƒciune pentru vindecare, eliberare si ma˜ntuire, urmarind un bogat program de rugaƒciune, manifestaƒri religioase si muzicaƒ crestinaƒ.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Patru zile de paƒrtaƒsie din Cuva˜ntul lui Dumnezeu, rugaƒciune pentru vindecare, eliberare si ma˜ntuire, urmarind un bogat program de rugaƒciune, manifestaƒri religioase si muzicaƒ crestinaƒ. Vorbitori au fost pastor Ioan Caba, pastor Samuel Caba, pastor Florin Dan, pastor Abel Kungu din Anglia, pastor Dorin Esanu, pastor Bogdan Ionescu, etc. in inchinare Dinescu, Toflea, R.T., Mesagerii Harului, etc. Au fost asteptati cu drag toti cei care au dorit sa primeasca raspuns la rugaƒciunile lor, indiferent de comfesiune. in urmaƒ cu un an, prima editie din judetul Arad a marii inta˜lniri interconfesionale crestine de rugaƒciune Rugul Aprins s-a desfaƒsurat la Archis-Ba˜rzesti si a fost un real succes. Aproximativ 2.000 de credinciosi, apartina˜nd tuturor confesiunilor crestine, au participat la acest eveniment desfaƒsurat in premieraƒ pe meleaguri araƒdene.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!