Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Aceasta schimbă totul - C. Peter Wagner
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei

Această carte reprezintă ghidul tău de bază care te va învăța despre modul în care Dumnezeu transformă lumea prin oameni ca tine.

O „schimbare de paradigmă” este o schimbare radicală a modului tău de gândire – iar, în ce-l privește pe Peter Wagner, el a trecut prin numeroase astfel de schimbări de-a lungul zecilor ani ai săi de slujire. Prin intermediul acestei cărți, el te invită să-ți deschizi mintea în vederea schimbării de paradigmă pe care o face Duhul Sfânt.

ACEASTA SCHIMBĂ TOTUL reprezintă ghidul tău de bază care te va învăța despre modul în care Dumnezeu trasnformă lumea prin oameni ca tine. Descoperă noi mișcări ale Duhului lui Dumnezeu care schimbă cursul lucrurilor împotriva celui rău, și care deschid zăgazurile cerului anunțând domnia lui Dumnezeu pe pământ. Află ce rol au toate aceste strategii noi și puternice în implicarea creștinilor în afaceri, politică, educație sau divertisment și învață cum poți fi parte din ceea ce Dumnezeu face în sfera ta de influență. Găsește răspunsurile clare și biblice la întrebări precum:

• Este bunăstarea o unealtă legitimă a bisericii?

• Cum conduc apostolii bătăliile spirituale la locul de muncă?

• Îngăduie Dumnezeu copiilor Săi să ia anumite decizii cu privire la viitor?

• Cum operează teologia dominionistă în zilele noastre?

Dumnezeu te cheamă la un mod nou de viață, care începe cu un mod nou de gândire. Atunci când mintea ți se reînnoiește, nu vei mai fi niciodată la fel!

C. Peter Wagner, doctor în filozofie, a fost licențiat în teologie, misiologie și religie în cadrul Fuller Theological Seminary, Princeton Theological Seminary și University of Sothern California. A slujit timp de 16 ani pe câmpul de misiune și a predat timp de 30 de ani la școala de studii interculturale din cadrul Fuller Seminary. Autor a 70 de cărți, Wagner a slujit atât celor din țară, cât și celor din străinătate.

 

Numar de pagini: 260

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!