Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Asteptand_Venire_4f0ead2fd935a.jpg
Asteptand revenirea Domnului - Norbert Lieth
SKU: D3-035
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei

Dragostea - nu exista nimic mai important. Pentru a putea iubi cu adevarat trebuie sa Il lasam pe Domnul Isus Cristos sa locuiasca in inima noastra si sa Ii permitem sa Isi manifeste dragostea prin noi.

Daca in final dragostea are o importanta atat de mare, atunci ar trebui ca in orice circumstanta ea sa ocupe un loc de cinste in inimile noastre, incepand chiar de astazi, si sa ne determine absolut toate actiunile. Daca vrem sa producem o schimbare binecuvantata in semenii nostri, trebuie ca mai intai noi insine sa fim transformati. Pentru a putea iubi cu adevarat trebuie sa il lasam pe Domnul Isus Cristos sa locuiasca in inima noastra si sa ii permitem sa isi manifeste dragostea prin noi. Dumnezeu ne iubeste asa cum suntem, dar ne iubeste prea mult ca sa ne lase asa cum suntem.

Norbert Lieth este membru al bordului de conducere al Misiunii Strigatul de la Miezul Noptii. Lucrarea sa cea mai importanta este proclamarea Cuvantului lui Dumnezeu. Un punct central al mesajului sau este Cuvantul profetic, in care straluceste cu claritate mesajul revenirii Domnului nostru Isus Cristos.

DVD 1

  • Sesiunea 1 - 52 minute
  • Sesiunea 2 - 54 minute

DVD 2

  • Sesiunea 3 - 51 minute
  • Sesiunea 4 - 55 minute

Continut: 2 DVD - uri / 4 sesiuni

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!