Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Biologie__clasa__4dd1262110c1d.jpg
Biologie, clasa a XI-a, Maria Popa
SKU: B1-028
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
30,00 lei

Invatamantul secular afirma ca adopta o abordare neutra a cunostintelor stiintifice. Manualele scolare in vigoare au o orientare evolutionista. Acest manual este primul manual de biologie scris dintr-o perspectiva creationista, care poate fi folosit atat pentru programa scolara cat si pentru uz personal.

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Maiestrie si stralucire divina in fiinta umana.

Primul manual de biologie scris dintr-o perspectiva creationista, care poate fi folosit atat pentru programa scolara cat si pentru uz personal. Usor si benefic este pentru cei ce au credinta in Dumnezeu sa adopte un mod de abordare creationist al constatarilor stiintifice care, in fapt, reprezinta "hotararile gurii Lui" (Psalmul 93:13).

Deoarece procentul credinciosilor crestini in tara noastra este forte ridicat, ar fi normal sa se predea in scoli despre toate descoperirile stiintifice intr-o viziune creationista, descoperiri care sunt motive concrete de laude ale Creatorului. Invatamantul secular afirma ca adopta o abordare neutra a cunostiintelor stiintifice.

Manualele scolare in vigoare au o orientare evolutionista. Motivatia abordarii creationiste a datelor stiintifice nu este de a convinge cititorii despre existenta lui Dumnezue, ci de a-L lauda, a-I multumii si a-L binecuvanta pe El, Creatorul, Stapanul si Mantuitorul nostru, constituind o inchinare binemeritata la adresa Lui. 

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x
popup luna proviata mobile