Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Centre apostolice - Alain Caron
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

Alain Caron ne împărtășește modul în care putem transforma bisericile în centre dinamice de instruire și trimitere.

O schimbare urmează să vină... Un val seismic de revoluție este pe cale să zguduie lumea noastră mulțumită apariției centrelor apostolice. Cu înțelepciunea câștigată din dezvoltarea modelului apostolic pentru biserica sa, Alain Caron ne împărtășește modul în care putem transforma bisericile în centre dinamice de instruire și trimitere.

Învățați :

  • Cum versetele biblice pot sprijini o strategie apostolică
  • Cum să înființați o adunare apostolică, ce este condusă de Duhul
  • Cum să clădiți o echipă apostolică
  • Cum să aveți în mod colectiv un impact în lume prin rețeaua de energie a rețelelor apostolice.

Dacă doriți un mai mare impact al Împărăției în regiunea dumneavoastră, și dacă doriți să dezlănțuiți scopurile lui Dumnezeu pentru biserica Sa, cartea „Centre apostolice” este ghidul pentru transformarea bisericii locale într-un organism vibrant în care fiecare credincios este un catalizator activ pentru Împărăție.

 

Alain Caron slujește ca lider al echipei apostolice de la Église Le Chemin, o expresie dinamică a Trupului lui Hristos din Québec. De asemenea, este fondatorul și directorul Hodos, o rețea apostolică și profetică, ce conectează și aliniază centrele de misiune și credincioși cu același mod de gândire pentru avansarea Împărăției lui Dumnezeu. Alain și soția lui, Marie, locuiesc în Gatineau, Québec, Canada.

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!