Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Credinta_intre_P_4dd16dc40997c.jpg
Credinta intre Pasiune si Rutina - Maria Goron
SKU: B1-300
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

Cartea "Credinta intre Pasiune si Rutina" prezinta miscarea de trezire din Zalau vazuta din exterior. Crestinismul nu este o religie, ci este o relatie. O relatie cu Dumnezeu care s-a intrupat in Fiul, ca sa stabileasca o relatie personala cu omul si relatii noi ale oamenilor unii cu altii

Produsul nu este in stoc Anunţă-mă

Cartea Credinta intre Pasiune si Rutina prezinta miscarea de trezire din Zalau vazuta din exterior.

Crestinismul nu este o religie, ci este o relatie. O relatie cu Dumnezeu care s-a intrupat in Fiul, ca sa stabileasca o relatie personala cu omul si relatii noi ale oamenilor unii cu altii.

Marele inselator - Satana - a facut si face orice ca oamenii sa traiasca doar o forma de religiozitate, sa traiasca doctrine, ritualuri, traditii, dar nu relatii. Si totusi de-a lungul istoriei lui, crestinismul si-a pastrat esenta lui de relatie, s-a reintors la aceasta esenta, prin miscarile de trezire spirituala. Apreciate sau contestate, motiv de bucurie pentru unii, de suparare pentru altii, ele L-au readus pe Hristos viu, in inimile oamenilor.

 Autor: Maria Goron

Numar de pagini: 239

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de evanghelizare

Mulți nu ar intra într-o biserică, însă, prin media, noi intrăm în casele lor, în biroul și palma lor, prin canalul Alfa Omega TV, 40 de TV comerciale partenere, media digitală și proiecte speciale de știință-creaționism și apologetică. Dorința noastră este ca prin toate proiectele și canalele media, milioane de români să audă mesajul Evangheliei. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!