Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Darul_iertarii___4dd17855416f1.jpg
Darul iertarii - Charles Stanley
SKU: B1-100
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
20,00 lei

Dr. Charles Stanley, unul dintre cei mai influenti lideri spirituali ai zilelor noastre, ne impartaseste in "Darul iertarii" care este cheia pentru o pace personala si chiar mondiala - ne dezvaluie cum putem sa primim iertarea lui Dumnezeu in mod practic.

Dr. Charles Stanley, unul dintre cei mai influenti lideri spirituali ai zilelor noastre, ne impartaseste in "Darul iertarii" care este cheia pentru o pace personala si chiar mondiala. Dupa ce ne spune ca nici un pacat nu este atat de ingrozitor, incat sa blocheze iertarea lui Dumnezeu, si nici atat de nesemnificativ, incat sa nu fie nevoie de mila divina, el ne dezvaluie cum putem sa primim iertarea lui Dumnezeu in mod specific.

Autorul accentueaza faptul ca lipsa iertarii poate avea ca rezultat separarea, amaraciunea, dusmania, indiferenta si chiar depresia. De multe ori o atutudine neiertatoare si/sau neiertata poate evolua intr-o neliniste generalizata, astfel incat, in cele din urma, fie ne pierdem autocontrolul, fie pierdem controlul asupra situatiei. In Darul iertarii, dr. Stanley ne invata cum sa traim o viata de iertare in cadrul relatiilor si cum sa facem din iertare o practica permanenta a vietii noastre. Combinand intamplari reale din viata lui si din vietile celor pe care el i-a consiliat, el ne arata cum pacea, care vine din iertare, ne afecteaza reactiile primare fata de noi insine, fata de ceilalti oameni si fata de Dumnezeu. "Indiferent de situatia ta, indiferent de ceea ce s-a intamplat in trecut, tine minte ca tu pierzi, daca nu iti rezolvi acest duh neiertator.

 Cuprins:

 • Capitolul 1 - Iertare si eliberare
 • Capitolul 2 - Imaginea de ansamblu
 • Capitolul 3 - Singura solutie
 • Capitolul 4 - Credinta si iertarea
 • Capitolul 5 - Tatal nostru iertator
 • Capitolul 6 - Iertare si marturisire
 • Capitolul 7 - Cum tratam propria suferinta
 • Capitolul 8 - Cum ii iertam pe ceilalti
 • Capitolul 9 - Cum ne iertam pe noi insine
 • Capitolul 10 - Amaraciunea
 • Capitolul 11 - Cand un frate se poticneste

Editura: Casa Literaturii Crestine

Autor: Charles Stanley

Numar de pagini: 165

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!