Donează     Rugăciune       TV LIVE                          
Ridicarea Bisericii Apostolice
SKU:
Fii primul care scrie o recenzie
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei

Ridicarea Bisericii Apostolice este esențială pentru a înțelege Biserica, Împărăția, războiul care ne stă înainte, precum și poporul triumfător care va intra în promisiunile lui Dumnezeu!

Ridicarea Bisericii Apostolice este esențială pentru a înțelege Biserica, Împărăția, războiul care ne stă înainte, precum și poporul triumfător care va intra în promisiunile lui Dumnezeu!

De la o generație la alta și de la un sezon la altul, Domnul Își reclădește Biserica, astfel încât Împărăția Lui să poată fi manifestată mult mai bine pe pământ. La început, Biserica Primară s-a mișcat într-o continuă trezire spirituală care a atins lumea unei generații de oameni. Un element cheie al succesului lor a fost stabilirea centrelor apostolice. Astăzi, Biserica trebuie să continue cu această moștenire și să aducă o mentalitate a Împărăției pe acest pământ, mentalitate care va birui lumea.

Ridicarea Bisericii Apostolice urmărește istoria centrelor apostolice inițiale, despre care citim în Noul Testament, până la multiplicarea și existența acestora „acum”, în prezent. Cartea aceasta vă va ajuta să înțelegeți mai bine prototipul apostolic pe care Domnul l-a creat pentru Biserica Sa cu scopul de a birui porțile iadului. Alăturați-vă Rezervei Triumfătoare care îmbrățișează administrația unei noi biserici apostolice, pline de putere și glorie! Citind această carte, veți simți că vă ridicați cu puterea și autoritatea Împărăției. Deveniți unii din cei care demonstrează astăzi gloria Lui!

 

Număr de pagini: 207

Reviews

Există încă recenzii pentru acest produs.

Cele mai noi produse

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!